Ελένη Μενεγάκη: Ροζ και γεμάτο κουκλάκια - Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Μαρίνας Παντζοπούλου

Σπάνια στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Ροζ και γεμάτο κουκλάκια - Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Μαρίνας Παντζοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια την οποία κρατάει εκτός τηλεόρασης με σκοπό να την προστατεύσει. Βέβαια, υπάρχουν και αυτές οι μικρές εξαιρέσεις στις οποίες η παρουσιάστρια κάνει αναρτήσεις στα social media με τα παιδιά της.

Όπως για παράδειγμα πριν αρκετό διάστημα, όταν είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το δωμάτιο της μικρής της κόρης, Μαρίνας Παντζοπούλου - δείτε τι περιουσία θα πάρει από το μπαμπά και τη γιαγιά της.

Η Μαρινούλα τότε είχε τα γενέθλια της και η μαμά της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, καθώς η χαρά της ήταν μεγάλη μιας και η Μαρίνα είναι καρπός του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Μαρίνας Παντζοπούλου

Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες το δωμάτιο της έχει ροζ και μπεζ τόνους, ενώ παντού στο χώρο υπάρχουν παιχνίδια.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου παιδικό δωμάτιο

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Σχετικά με τη διακόσμηση η Ελένη Μενεγάκη εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση. Ξύλο, πίνακες, χαλιά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσεις κι εσύ.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου