Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες - Διαζύγιο για ζευγάρι της ελληνικής showbiz 2 χρόνια μετά το γάμο

Ποιοι το έληξαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες - Διαζύγιο για ζευγάρι της ελληνικής showbiz 2 χρόνια μετά το γάμο

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα On Time όπως και λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο τους μετά από 2 χρόνια γάμου και και 4 κοινής πορείας.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για την Χρυσάνθη Ντάφλα και τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη, οι οποίοι χώρισαν λίγο μετά από γνωστό ηθοποιό. Αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, ενώ το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί συναινετικά και το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Οι δυο τους άρχισαν να αποστασιοποιούνται το 2021, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, ενώ η πρώην playmate μετακόμισε από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Χωρισμός Ντάφλα Σαράντης

Το love story τους

Ηταν η τελευταία εβδομάδα του Ιούλη πριν από δύο χρόνια και μια εξόχως ζεστή ημέρα όταν στο δημαρχείο της Αθήνας προσήλθε ένα ζευγάρι που πέρασε απαρατήρητο πριν εισέλθει στον χώρο όπου τελούνται οι πολιτικοί γάμοι.

Ηταν ο Γρηγόρης Σαράντης και η Χρυσάνθη Ντάφλα που εκείνη την ημέρα επισημοποίησαν τη σχέση που είχε ξεκινήσει το 2018 ανάμεσα στον μοναδικό joint venture partner της Estee Lauder σε όλο τον κόσμο και την όμορφη πρώην playmate.

Ντάφλα Σαράντης διαζύγιο

Είχαν αποφασίσει να παντρευτούν από τα τέλη εκείνης της άνοιξης, σχεδόν μυστικά έχοντας μόνο δύο μάρτυρες στο πλευρό τους, έναν παιδικό φίλο του επιχειρηματία και μια στενή φίλη της Χρυσάνθης.

Λόγω της πανδημίας επέλεξαν να μην κάνουν ανοιχτό γάμο και μετά το πέρας της σύντομης τελετής το ζευγάρι αποχώρησε όσο διακριτικά είχε εισέλθει στο δημαρχείο Αθηνών. Αποφάσισαν από κοινού ότι όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα έκαναν ένα πάρτυ για τους φίλους τους στο κτήμα «Γη μας» στον Μαραθώνα, στην περιοχή Κάτω Σούλι, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Σαράντη. Για πολλές ημέρες ο γάμος τους έμεινε κρυφός από τα ΜΜΕ, ενώ το καθιερωμένο γαμήλιο ταξίδι στην Τυνησία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού.