Ασυγκράτητοι μπροστά στις κάμερες - Τα "καυτά" φιλιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου

Ποιος χωρισμός καλέ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασυγκράτητοι μπροστά στις κάμερες - Τα

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να περνάνε κρίση στο γάμο τους, ωστόσο η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου απέδειξαν παραπάνω από μια φορές πως όχι μόνο είναι μαζί αλλά και φουλ ερωτευμένοι. Προσφάτως μάλιστα, κυκλοφορούσαν παντού και οι κοινές φωτογραφίες τους με μαγιό στην παραλία.

Το ζευγάρι λοιπόν, παραμένει αυτές τις ημέρες στην Μύκονο κάνοντας διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.

Οι φωτογραφίες Ζουγανέλη - Δημητρίου από τα "καυτά" τους φιλιά

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr μάλιστα, τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο με φίλους να φιλιούνται χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα και στους φωτογράφους που παραμόνευαν για ένα κλικ.

Ο ένας είχε γύρει στο πλευρό του άλλου και τα μέλια έσταζαν...

Τα 'καυτά' φιλιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου Μύκονος

Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.