Με τεράστια κουζίνα και χρώματα παντού - Φωτογραφίες από το σπίτι του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη

Αρκετά μοντέρνο και εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με τεράστια κουζίνα και χρώματα παντού - Φωτογραφίες από το σπίτι του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η όμορφη οικογένεια μένει σε ένα ζεστό και άνετο σπίτι στα συνοικία της Δυτικής Αττικής, το οποίο το έχουν μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από φωτογραφίες στα social media.

ΟΙ δυο ηθοποιοί μπορεί να τρέχουν συνεχώς για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους σπίτι, κάνοντας μάλιστα πολλές φορές αστεία βιντεάκια, με πρωταγωνιστή τον μικρό γιο τους, που είναι αξιολάτρευτος.

Μέσα από αυτά και φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram, μπορούμε να δούμε πως το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο και μοντέρνο και διαθέτει όμορφα έπιπλα σε διάφορες αποχρώσεις.

Αρκετά εντυπωσιακό είναι και το δωμάτιο του ζευγαριού, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει και έναν τεράστιο καθρέφτη αλλά και αυτό των 2 παιδιών, που είναι φυσικά γεμάτο παιχνίδια και ζωηρά χρώματα.

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι Παπαγιάννη - Δαλλιάνη

Μπαμπάς και γιος ''γκρέμισαν'' την κουζίνα - Ο Παπαγιάννης φτιάχνει πασχαλινό τσουρέκι

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, των οποίων στιγμές συχνά απολαμβάνουμε από όσα κοινοποιούν και οι δύο στα social media (Δείτε το συγκινητικό Post με τα τρία μέλη της οικογένειας). Μιας και έρχεται το Πάσχα όμως, ο ηθοποιός έκανε το πιο γλυκό post με τον γιο του Νικήτα.

Οι δύο άντρες έμειναν μόνοι τους στο σπίτι και αποφάσισαν να βάλουν μπρος για μια άκρως πασχαλιάτικη συνταγή και αυτή δεν είναι άλλη από το τσουρέκι. Έτσι λοιπόν ο μικρός άρχισε να πλάθει τη ζύμη και παράλληλα να εύχεται Καλό Πάσχα, σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους του μπαμπά του, που θα έβλεπαν το βίντεο.

Ο γιος του Παπαγιάννη φτιάχνει τσουρέκι