Τεράστιο με καταπράσινη αυλή - Παραμυθένιο το σπίτι της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστιο με καταπράσινη αυλή -  Παραμυθένιο το σπίτι της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, με το ζευγάρι να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, ενώ μάλιστα σε έναν μήνα αναμένεται να υπογράψουν κι ένα σύμφωνο συμβίωσης, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να είναι μαζί έναν μόλις χρόνο, ωστόσο φαίνονται έτοιμοι να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Οι δυο τους μένουν μαζί από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και η Λάουρα έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες στα social media από το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Όπως βλέπουμε λοιπόν από τα στιγμιότυπα που έχει ανεβάσει, πρόκειται για έναν πολύ όμορφα διακοσμημένο και μοντέρνο χώρο, με το μπεζ, το λευκό και το μαύρο να είναι τα χρώματα που κυριαρχούν. Μάλιστα, βλέπουμε να έχει μια καταπράσινη αυλή και ένα τεράστιο μπαλκόνι.

Σε αυτό το σπίτι μένουν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζονται μέσα στους επόμενους μήνες να γίνουν γονείς και αυτή είναι μια είδηση, που πρώτοι εμείς σας δώσαμε με το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το ζευγάρι έτοιμο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η χορεύτρια λοιπόν, βιώνει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της και μέχρι να έχει το παιδάκι της στην αγκαλιά της θα μας ενημερώνει για τα νέα της από τα social media. Το στόρυ που έκανε το βράδυ της Κυριακής 8/5, δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει αυτήν εξέλιξη στη ζωή της, αφού χάιδευε την κοιλίτσας έχοντας στο πλάι της στο σκυλάκι της.

Λάουρα Νάργιες έγκυος