Το λούζει ο ήλιος από παντού - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Στη μέση ποζάρει το σκυλάκι της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το λούζει ο ήλιος από παντού - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει το πόσο δυναμική γυναίκα είναι τόσο από την παρουσία και τις δηλώσεις της στο Super Κατερίνα αλλά και από τα όσα κάνει μόνη της, ως ελεύθερη πια μετά τον χωρισμό της. Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ήταν κάτι που την απασχολούσε καιρό μιας και το μοιραζόταν με το κοινό της.

Τελικά το κατάλληλο σπίτι βρέθηκε μετά μήνες αναζήτησης και αναμονής και αφού η παρουσιάστρια έκανε τις απαραίτητες και ανάλογες με τα γούστα της εργασίες, πλέον είναι στην ευτυχή θέση να ποσταρει φωτογραφίες από τη νέα της κατοικία.

Παρέα λοιπόν με το σκυλάκι της απολαμβάνει τη νέα σελίδα στη ζωή της και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δείχνει πόσο ωραία τα περνάνε και πόσο καλό τους κάνει το ηλιόλουστο αυτό διαμέρισμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζει το σκυλάκι της στο νέο τους σπίτι

«Ευχαριστώ μαμά που με έφερες σε ένα τόσο ηλιόλουστο σπίτι», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Toνέο σπίτι της  Κατερίνας Καινούργιου

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον λόγο μετακόμισης της στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εβδομάδα της με ευχάριστα νέα, τα οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας με την Κατερίνα Λένη. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό μέσα από αναφορές της, πως ήθελε να μετακομίσει (Δείτε το μέχρι σήμερα σπίτι της Καινούργιου).

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια δυσαρέσκεια της είχε να κάνει με την θέρμανση καθώς το διαμέρισμα δεν είχε κεντρική και αυτό φυσικά δε την βόλευε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στα τσουχτερά κρύα έφευγε από το σπίτι της και έβρισκε πιο ζεστά ''καταφύγια''.

Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν παρελθόν αφού η Κατερίνα ανακοίνωσε στη σεφ και μαζί στους φίλους, που την παρακολουθούν, πως βρέθηκε σπίτι στα μέτρα της και έτσι μετακομίζει.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Λένη.