Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Johnny Depp: Κάλεσε την πρώην του για κατάθεση

Πρόκειται για την Kate Moss

Johnny Depp: Κάλεσε την πρώην του για κατάθεση
News 12.05.2022 10:08
Από Youweekly Team

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς, παρά το γεγονός πως η δεύτερη βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες κατηγορίες σε διαφορετική υπόθεση. Η ίδια, στο άμεσο παρελθόν, είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον ηθοποιό και την πρώην σύντροφό του Kate Moss και έτσι η ομάδα υπεράσπισης του Johnny Depp αποφάσισε να την καλέσει για να καταθέσει.

Η Kate Moss αναμένεται να καταθέσει στην δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

Πιο συγκεριμένα, η Amber προσπαθεί να μεταφέρει τις κατηγορίες ενάντια στον Johnny λέγοντας πως ήταν πάντοτε ένας βίαιος σύντροφος και υποστήριξε ότι είχε σπρώξει την τότε σχέση του από τις σκάλες. Ωστόσο, η κατηγορία της δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι δικηγόροι του ηθοποιού περίμεναν με ενθουσιασμό να ακούσουν αυτό το όνομα.

Το δικαστήριο στην πραγματικότητα, δεν επιτρέπει μία τέτοια αναφορά, εφόσον δεν πρόκειται για την υπόθεση αυτή. Παρόλα αυτά, ο φερόμενος ως κατηγορούμενος θέλησε να δώσει εξηγήσεις και έτσι δεν δίστασε να την καλέσει και να δώσει μία άλλη τροπή.

Η φωτογραφία της Amber Heard που το δικαστήριο απέρριψε

Μετά τις φωτογραφίες του ηθοποιού, όπου απεικονίζεται λιπόθυμος, όμως, μία νέα φωτογραφία έχει προκαλέσει σούσουρο, καθώς δεν έγινε δεκτή κατά την δίκη.

Η Amber Heard, λοιπόν, θέλησε να παρουσιάσει στο δικαστήριο μία φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια με αίμα στα χείλη της, κρατώντας ένα απειλητικό σημείωμα που ισχυρίζεται πως είχε γράψει ο πρώην σύντροφός της. Η ίδια υποστήριξε πως για την πληγή στα χείλη της οφείλεται, φυσικά, ο Johnny Depp, που την χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους, λέγοντας:

«Σε έναν τσακωμό μας στο λοφτ του στο κέντρο του Λος Άντζελες, την ώρα που ήμασταν στον χώρο της κουζίνας, ο Τζόνι με χαστούκισε με την ανάστροφη του χεριού του» και συμπλήρωσε:

«Ο Τζόνι φορά συνήθως πολλά δαχτυλίδια», ενώ εξήγησε: «Έτσι όπως με χτύπησε, είδα λίγο αίμα να πετάγεται στον τοίχο».

Το σημείωμα έγραφε: «Θα επιστρέψω», ωστόσο πρώτα οι δικηγόροι του αντιπάλου της την απέρριψαν ως μη αυθεντική και έπειτα από τους δικαστές, καθώς κατατέθηκε εκπρόθεσμα.

Amber Heard

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Johnny Depp: Τι κρύβεται πίσω από την οικειότητα με την δικηγόρο του;

Amber Heard: Την "ξεφτίλισαν" στο διαδίκτυο αλλάζοντας το όνομά της μετά το σκηνικό με τα περιττώματα

Share