«Ζητάω την κατανόηση και την βοήθειά σας» - Δημόσια έκκληση από την Μαρία Αντωνά

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ζητάω την κατανόηση και την βοήθειά σας» - Δημόσια έκκληση από την Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (Δείτε εδώ αναρτήσεις από την πρόβα νυφικού).

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να στηρίζει δημόσια τον αγαπημένο της, Άρη ο οποίος είναι στο φετινό Survivor 5.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram καθώς στην ανάρτηση που έκανε αναδημοσίευση ζητούν άτομο από την Αθήνα για καθώς έχουν ανάγκη για αιμοπετάλια.

Η δημόσια έκκληση της Μαρίας Αντωνά

Ανάρτηση Μαρίας Αντωνά

Ξεκίνησαν οι πρόβες νυφικού για την Μαρία Αντωνά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς καθημερινά την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω στο να μοιράζεται προσωπικές στιγμές καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη ο οποίος βρίσκεται στο φετινό Survivor 5.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η απουσία του να έχει γίνει αρκετά αισθητή για την ίδια καθώς ολοένα και περισσότερες φήμες φούντωναν προς το πρόσωπό του, ωστόσο η Μαρία Αντωνά προσπαθούσε με νύχια και δόντια να τις διαψεύσει.

Όπως είναι λογικό, ο ένας για τον άλλον είναι τρελά ερωτευμένοι μιας και είναι αρκετά χρόνια μαζί. Έτσι, οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αρχές Σεπτέμβρη κάτι που περιμένει πως και πως τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της.

Το μόνο που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι πως η Μαρία Αντωνά είχε ξεκινήσει σιγά σιγά τις προετοιμασίες για τον γάμο. Βέβαια, το βράδυ της Τετάρτης 11/5 δεν δίστασε να μας δείξει και το πρώτο νυφικό που φέρεται να φορέσει την πιο σημαντική ημέρα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά