Η γυναίκα που "τρέλανε" τον Άγγελο Λάτσιο - Δεν είναι η Γαία Μερκούρη

Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η γυναίκα που

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Παρόλα αυτά, η Γαία Μερκούρη δεν υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη ζωή του γιου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς παλιότερα ο νεαρός είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος με μια εξίσου εντυπωσιακή κοπέλα. Η σχέση αυτή όμως αποτελεί φυσικά παρελθόν.

Το ζευγάρι έχει μέρα με την μέρα όλο και πιο ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του αλλά και τα ταξίδια που κάνει ανά τακτικά διαστήματα.

Αυτή τη φορά ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να δημοσιεύσει σε Instagram story τη νικήτρια του Voice, Άννα Αργυρού, με την οποία δε γνωρίζουμε τι σχέση έχουν, ωστόσο η στήριξή του είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και φαίνεται αρκετά εντυπωσιασμένος από την φωνή της.

Η γυναίκα που "τρέλανε" τον Άγγελο Λάτσιο

Η γυναίκα που 'τρέλανε' τον Άγγελο Λάτσιο

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη