Εκτός Αθηνών η Ελένη Μενεγάκη - Πόζαρε στο φουσκωτό του Παντζόπουλου αξίας 300.000 ευρώ

Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Αθηνών η Ελένη Μενεγάκη - Πόζαρε στο φουσκωτό του Παντζόπουλου αξίας 300.000 ευρώ

Την Ελένη Μενεγάκη βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Ελένη» όπου κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές κάθε μεσημέρι, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τας. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου (14/5) αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι στην παραλία.

Μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε τον προορισμό της, ωστόσο τα μπάνια έχουν ξεκινήσει μιας και όπως φαίνεται απεικονίζεται στο φουσκωτό του Μάκη Παντζόπουλου. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα βουτήξω ή θα μείνω στις πόζες;»

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Αξίας περίπου 300.000 ευρώ το φουσκωτό σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

Ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, με το οποίο κάνουν τις βόλτες τους σε διάφορα νησιά του Αιγαίου μαζί και με την οικογένεια τους. Μάλιστα, πρόσφατα πάνω στο σκάφος γιόρτασαν την μικρή Μαρινούλα όπως είδαμε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο μαζί και με δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων τις περίπου 300.000 €, όπως γράφει δημοσίευμα του Iefimerida.gr

Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με το συγκεκριμένο σκάφος σε διάφορα νησιά, μαζί με τα 4 παιδιά. Δεν είναι μάλιστα,. λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί.

Ελένη Μενεγάκη  Ματέο Παντζόπουλος σκάφος