Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη

Όλη η αλήθεια για τη γέννηση του παιδιού τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη

Ένα μεγάλο μυστήριο πλανάται γύρω από τη προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη καθώς πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο σεφ έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Το Σαββατοκύριακο βέβαια αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το όνομα της γυναίκας που βρίσκεται στο πλευρό του και δεν είναι άλλη από την Τζο Κουτρουμάνου.

Ο σεφ έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προβάλλει μόνο την δουλειά του.

Η αλήθεια για τη σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη, Τζο Κουτρουμάνου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου και είναι συνεργάτιδα του σεφ καθώς διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο και τους τελευταίους μήνες, μέουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα.

Πάνος Ιωαννίδης σύντροφος

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιωαννίδη μετά τη γέννηση του γιού του

Μετά την είδηση «βόμβα» ότι η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, μια νέα είδηση έριξε το διαδίκτυο. Ο έτερος του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης μόλις έγινε πατέρας, καθώς η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το όνομα αυτού αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στον αέρα του Breakfast@Star.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.