«Έρχεται και μου λέει "εσύ θα το βουλώνεις..."» - Η αποκάλυψη της Μαντώς Γαστεράτου για τον εκφοβισμό που δέχθηκε

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της καριέρας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έρχεται και μου λέει

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (15/5) η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα βήματα της καριέρας της και στον εκφοβισμό που δέχθηκε από κεντρικό πρόσωπο.

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η παρουσιάστρια εξήγησε πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που να την ενδιέφερε καθώς θέλει να μείνει στο πλευρό της οικογένειάς της.

Μαντώ Γαστεράτου εκφοβισμός

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαντώ Γαστεράτου

«Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει «εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις.

Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται παρά να επιστρέψω στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Το φύλο του μωρού που περιμένει

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή «Happy Day» η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού της, το οποίο θα είναι ένα κοριτσάκι. Ενώ η ίδια δεν κρύβει την χαρά της, που μετά τον γιο θα κάνει και μία κόρη.