«Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για...» - Ξέσπασε η Ειρήνη Στεργιανού για τις δυσκολίες που βιώνει

Aναφέρθηκε στην απόφαση να δοκιμαστεί στον χώρο της υποκριτικής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για...» - Ξέσπασε η Ειρήνη Στεργιανού για τις δυσκολίες που βιώνει

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Ειρήνη Στεριανού, με αφορμή την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί στον Πολυχώρο Vault. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Gntm και πρόσφατα μίλησε για αυτή την εμπειρία, πλέον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγο της εξωτερικής της εμφάνισης.

Θεωρεί πως ο χώρος της υποκριτικής είναι πάρα πολύ δύσκολος

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην αρχή άκουγα σχόλια του τύπου «τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας» και σίγουρα το είχα και εγώ αυτό το άγχος με τα παιδιά της παράστασης, όταν τα πρωτογνώρισα, έλεγα τι θα λένε. Σιγά σιγά, όμως, το απενοχοποίησα αυτό».

«Σίγουρα το GNTM με βοήθησε στην αρχή για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη και να μπορούν να με επιλέγουν. Μετά όμως αν δεν προσπαθήσεις, γιατί αλήθεια έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Βοηθάνε και τα social media αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν να πω την αλήθεια».

 Ξέσπασε η Ειρήνη Στεργιανού για τις δυσκολίες που βιώνει

«Ο χώρος της υποκριτικής είναι πάρα πολύ δύσκολος γιατί δεν κρίνεσαι μόνο για την δουλειά σου. Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Με έχει δυσκολέψει η εξωτερική μου εμφάνιση και στο να πάρω κάποιον ρόλο. Δεν ανοίγει πάντα πόρτες η ωραία εμφάνιση, μπορεί να κάνει και κακό γιατί δεν σε βλέπουν τόσο σοβαρά».

«Προσπάθησε να με αποπλανήσει»

Η Ειρήνη Στεργιανού παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Τρίτη 10/5 και μεταξύ των δηλώσεων της για την εμπειρία της από το GNTM μίλησε πολύ ανοιχτά για το revenge porn που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της αλλά και για την αποπλάνηση από σκηνοθέτη.

Γενικότερα έχει παρατηρηθεί πως όλο και περισσότερες γυναίκες σπάνε τη σιωπή τους και μιλάνε ανοιχτά για κακοποιητικές συμπεριφορές, που έχουν υποστεί ιδίως από γνωστά πρόσωπα. Έτσι λοιπόν και το μοντέλο μετά την καταγγελία σε σύντροφο της ''έσπασε'' τώρα τη σιωπή της για την αποπλάνηση από σκηνοθέτη τη ώρα που είχε πάει να πάρει δουλειά και φυσικά ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Η αντίδραση της ήταν πολύ συγκεκριμένη καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει εγκαταλείποντας τη δουλειά.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Η Ειρήνη Στεριανού είπε στη συνέχεια: «Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές».

Η Ειρήνη Στεριανού δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο, από τότε που πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους: «Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω.

Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν».