Έξαλλος ο Γιώργιος Λιάγκας για Πισπιρίγκου: «Εμένα με σοκάρουν με αυτές...»

Η ανάρτηση που τον έκανε να ξεσπάσει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργιος Λιάγκας για Πισπιρίγκου: «Εμένα με σοκάρουν με αυτές...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Πριν τη φυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αρκετά ενεργή στα social media και έτσι τώρα όλες οι παλιές αναρτήσεις της από την περίοδο του θανάτου των παιδιών της, Τζωρτζίνα, Ίριδα και Μαλένα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κάθε φορά που σχολιάζεται κάποια στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αντιδράει πολύ έντονα και δεν είναι ο μόνος.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για απόπειρα αυτοκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας (δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων). Πρόκειται για την υπόθεση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη και η κατηγορούμενη συνεχίζει να απασχολεί τόσο τη δικαιοσύνη όσο και τα τηλεοπτικά μέσα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την ανάρτηση της Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας, η Πισπιρίγκου είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα:

«Για το μόνο που ευχαριστώ το Θεό είναι που έχει δώσει περίσσια δύναμη σε αυτό το παιδί. Στην απώλεια έρχεται η χαρά της… ώρες ατελείωτες την πρόσεχε, την τάιζε, την άλλαζε… έτοιμη για μανούλα ήταν όλα αυτή για να είναι η αδερφούλα της καλά. Και ξαφνικά «φεύγει» αυτή έτσι απλά! Και η Τζωρτζίνα συνεχίζει να γελάει και να δείχνει τη δύναμή της. Να αντέξεις κορίτσι μου γιατί η ζωή είναι μπροστά σου», είχε γράψει.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/5 στην εκπομπή το Πρωινό και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε. Φανερά σοκαρισμένος είπε:

«Εμένα με σοκάρουν με αυτές τις αναρτήσεις γιατί δεν είναι απλές αναρτήσεις, είναι η χρονική περίοδος που γίνεται. Είναι δυνατόν δηλαδή;»

αναρτηση πισπιριγκου

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Ο γιατρός της 9χρονης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από πέντε επεισόδια οι γιατροί κάτι υποψιάζονται και τοποθετούν οξύμετρο με δυνατό ήχο ότι το παιδί χρήζει βοήθειας, δηλαδή ότι πέφτουν οι τιμές του οξυγόνου. Η ώρα είναι 14:28 στις 29/1. Η Πισπιρίγκου ειδοποιεί χαμηλόφωνα την νοσηλεύτρια. Η νοσηλεύτρια και οι γιατροί αμέσως αντιλαμβάνονται και σπεύδουν αμέσως στο θάλαμο.

Όμως βρίσκουν το μηχάνημα απενεργοποιημένο στο OFF. Το μηχάνημα το οποίο είχαν ενεργοποιήσει καθώς κάτι υποπτεύονταν δεν σήμανε ποτέ συναγερμό και έκπληκτοι το βλέπουν στο OFF. Μπαίνοντας στο θάλαμο είδαν το παιδί με 32 σφίξεις και με κυάνωση. Γιατρός και νοσηλεύτρια παγώνουν. Το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Το παιδί διασωληνώθηκε αμέσως και κατέληξε 15:50».

Τραγωδία Πάτρα