«Ήμουν στα όρια χωρισμού» - Σούσουρο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εμφάνιση της Ισπανίδας τραγουδίστριας

Σύμφωνησε μέχρι και η Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν στα όρια χωρισμού» - Σούσουρο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εμφάνιση της Ισπανίδας τραγουδίστριας

Στην εκπομπη της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 16/5 σχολιάστηκαν οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μία από αυτές ήταν και εκείνη της Chanel που εκπροσώπησε της Ισπανία και ξεσήκωσε το κοινό στο Pala Olympico, αλλά και όσους παρακολουθούσαν από τις οθόνες των τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο ανέφερε, μάλιστα, πως θα μπορούσε να σταθεί ως αιτία χωρισμού αυτό το κορίτσι, ξεχνόντας την έκπληξη που διοργάνωσε η Ιωάννα Τούνη δστα γενέθλιά του, και η παρουσιάστρια συμφώνησε με ενθουσιασμό και έδωσε έμφαση στα οπίσθια της τραγουδίστριας, τα οποία ανέδειξε με το ολόσωμα που φορούσε.

Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κατερίνας Καινούργιου για την εμφάνιση της Ισπανίας στην Eurovision

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την εμφάνιση της Ισπανίας στην Eurovision

«Ήμουν στα όρια χωρισμού!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η Καινούργιου συμπλήρωσε: «Τι ποπός είναι αυτός!».

"Λύγισε" το μοντέλο στον αέρα της εκπομπής

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε τα γενέθλιά του στις 13/5 και όπως λανθασμένα και χιουμοριστικά του ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούριου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, δεν έκλεισε τα 41, αλλά τα 35. Ο ίδιος θέλησε να εκφράσει δύο λόγια για τους αγαπημένους του συνεργάτες και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Το μοντέλο ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος, καθώς, πέρα από την τούρτα, η αγάπη που εκλαμβάνει από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι απίστευτη και η ικανοποίηση που παίρνει από αυτό, δεν περιγράφεται. Η χρονιά που πέρασε για εκείνον δεν ήταν η πιο ευχάριστη και το γεγονός πως έχει τέτοιους ανθρώπους δίπλα του είναι πολύ σημαντικό.

«Εγώ θέλω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ, δεν έχει σημασία το μέγεθος της τούρτας, αλλά η κίνηση και η αγάπη που παίρνω και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με αγαπάτε και ευχαριστώ πολύ γιατί δεν ήταν και η πιο εύκολη χρονιά για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.