Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το μωρό που περιμένει με τη Μιχαλοπούλου

Τον ''τσάκωσαν'' οι κάμερες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το μωρό που περιμένει με τη Μιχαλοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες έγινα γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφο του Χρύσα Μιχαλοπούλου και αυτά δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από την είδηση για το πρώτο τους παιδί, που θα έρθει στον κόσμο. Το ζευγάρι βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο, παρ' όλα αυτά επιθυμεί να κρατάει τις στιγμές πιο προσωπικές.

Το Super Κατερίνα τον ''τσάκωσε'' στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα 16/5 και προσπάθησε να του αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις. Από ότι είδαμε ωστόσο ο σεφ ήταν πολύ φειδωλός και δε θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση γυρνώντας μάλιστα την πλάτη του, στην ρεπόρτερ. Το μόνο λοιπόν, που παραμένει για την ώρα γνωστό είναι το φύλο του μωρού, μέχρι να νιώσει έτοιμος και προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η είδηση της εγκυμοσύνης

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον αγαπημένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως ο κριτής του masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Η αγάπη των δύο είναι έντονη και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Προφανώς περιμένουμε και τα δικά τους πρώτα σχόλια αλλά και να μάθουμε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια τους.