Eurovision 2022: Το email που έστειλε η εκπρόσωπος της Ισπανίας Chanel στην Ελένη Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Το email που έστειλε η εκπρόσωπος της Ισπανίας Chanel στην Ελένη Φουρέιρα

Χαμός έγινε εν όψει του 66ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τορίνο, ειδικότερα με τη συμμετοχή που κέντρισε τα περισσότερα βλέμματα, αυτή της συμμετοχής της Ισπανίας. Η εκπρόσωπος της χώρας, Chanel, κατέκτησε την τρίτη θέση και εντυπωσίασε με την “εκρηκτική” της εμφάνιση, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που την παρομοίαζαν με την Ελένη Φουρέιρα και την εμφάνιση που είχε κάνει στη Eurovision 2018 για την Κύπρο, ερμηνεύοντας το “Fuego”.

Η συνεργασία “έκπληξη” της Φουρέιρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν την Δευτέρα 16/5 μέσα από το Happy Day προχώρησε σε μια αποκάλυψη "βόμβα" καθώς ανέφερε πως η Chanel έχει στείλει προσωπικό μήνυμα και email στην Φουρέιρα και έχουν μιλήσει, λέγοντάς της πως ήταν η έμπνευσή της όταν την είδε στον μουσικό διαγωνισμό, και έτσι οι δύο τραγουδίστριες πιθανόν να συνεργαστούν στην Ελλάδα και στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards.

Συνεργασία 'φωτιά' για την Ελένη Φουρέιρα

Η Chanel που εκπροσώπησε την Ισπανία δέχτηκε ρατσιστική επίθεση - Έσβησε τα προφίλ της στα social

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για την τραγουδίστρια της Ισπανίας που την εκπροσώπησε στην φετινή Eurovision , καθώς ανέφερε πως έχει υποστεί πολύ bullying για την καταγωγή της, επειδή οι γονείς της κατάγονται από την Κούβα.

Να τονίσουμε πως η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ισπανία στον 66ο μουσικό διαγωνισμό ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του ALPHA ανέφερε για την Chanel ότι είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί στη ζωή της πάρα πολύ bullying για την καταγωγή της.

Eurovision 2022

Μάλιστα, η ίδια είχε σβήσει τα προφίλ της στα social media μετά από ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί, ενώ είχε αναγκαστεί να παρατήσει και την ενασχόλησή της με την ρυθμική γυμναστική, όπου είχε προχωρήσει μέχρι και τον πρωταθλητισμό, πάλι για τον ίδιο λόγο.