Το μοντέλο από το GNTM αποκαλύπτει το πρόσωπό του και "σπάει" τη σιωπή του για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το μοντέλο από το GNTM αποκαλύπτει το πρόσωπό του και

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με το μοντέλο από το GNTM και το περιστατικό με οδηγό ταξί, η Στέλλα Σαμνιώτη, "σπάει" τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη για όσα συνέβησαν και τις αλληλομηνύσεις.

Η Στέλλα Σαμνιώτη μιλά και αποκαλύπτει

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα.

Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία.

Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο» είπε η Στέλλα Σαμνιώτη στο Πρωινό.

«Με το που έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Δηλαδή η κλήση έχει διαγραφεί. Μου ήρθε εξώδικο πριν από μία εβδομάδα που μου έλεγε πως εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε. Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ και η οικογένειά μου που αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου», δήλωσε η Στέλλα Σαμνιώτη, ολοκληρώνοντας.

Το επίμαχο βίντεο καρε καρε μεταξύ του μοντέλου GNTM και του οδηγού ταξί

Από την Τρίτη 17/5 έχει γίνει χαμός με το περιστατικό που έγινε γνωστό μεταξύ του μοντέλου του GNTM και ταξιτζή του Taxibeat. Το θέμα φαίνεται πως έχει φτάσει ήδη στη δικαιοσύνη καθώς της έχει ήδη ασκηθεί μήνυση αλλά και η ίδια έχει απαντήσει με δική της. Φυσικά έχει ήδη απασχολήσει πολύ και τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εκπομπές.

Από το πρωί της Τετάρτης 18/5 έχει συζητηθεί αρκετά. Αρχικά, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο δικηγόρος του εν λόγω οδηγού ταξί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και αργότερα και στη «Super Κατερίνα».

Το βίντεο που δείχνει το σκηνικό, παίχτηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό ακούγεται συνεχώς το μοντέλο να απευθύνεται στον οδηγό με τη φράση «Πάτε καλά;». Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της, Αντώνη Σοφιανού, προβλήθηκαν στην εκπομπή.

«Σχετικά με το περιστατικό που αφορά την εντολέα μου και τον οδηγό ταξί, εν συντομία σας αναφέρω ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφει η αντίδικος πλευρά, καθώς η εξυβριστική και προσβλητική συμπεριφορά έλαβε χώρα από μέρους του οδηγού ταξί και όχι από την εντολέα μου, περιστατικό για το οποίο μάλιστα κάλεσε την ίδια στιγμή την Άμεση Δράση (100), ενώ εν συνεχεία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου οδηγού για την εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά του, για την οποία σκοπεύει να ενημερώσει και την εργοδότρια εταιρεία του. Ως προς το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο δεν απεικονίζεται ούτε ο ίδιος ούτε η πινακίδα του, αυτό αφαιρέθηκε από την εντολέα μου, καθώς δήθεν προσέβαλε την προσωπικότητα του αντιδίκου, παρόλα αυτά διαπιστώνω ότι ο ίδιος με τις νεότερες ενέργειές του επιδιώκει την προβολή του θέματος, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την αβασιμότητα των ισχυρισμών του περί δήθεν προσβολής του. Το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε Άυτήν.»

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, οδηγός ταξί της εφαρμογής Taxibeat προχώρησε σε μήνυση κατά γνωστού μοντέλου, που έχει περάσει από το διαγωνισμό του GNTM. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο το μοντέλο δημοσίευσε βίντεο στο TikTok ενώ βρισκόταν στο ταξί χωρίς να ενημερώσει τον εν λόγω οδηγό.