Με τεράστια ταράτσα και μαγική θέα - Φωτογραφίες από την σπιταρόνα του Ανδρέα Γεωργίου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με τεράστια ταράτσα και μαγική θέα - Φωτογραφίες από την σπιταρόνα του Ανδρέα Γεωργίου

Έναν αρκετό ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά του, ενώ τις τελευταίες μέρες πολύς λόγος γίνεται για την ανανέωση του συμβολαίου του με το MEGA.

Πολλές μάλιστα είναι και οι φορές πως ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους γωνιές από το καλόγουστο σπίτι στο οποίο μένει.

Όπως βλέπουμε λοιπόν από μερικά στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στο instagram, τα χρώματα που κυριαρχούν στο σπίτι του είναι το λευκό, το μπεζ και το ξύλο στην πιο ανοιχτή του απόχρωση. Μάλιστα, η διακόσμηση είναι αρκετά μοντέρνα ενώ η κουζίνα του είναι κατάλευτη.

Πολύ χρόνο περνάει επίσης και στην ταράτσα του σπιτιού του, η οποία είναι τεράστια και έχει τέλεια θέα, με τον ίδιο να κάνει εκεί την προπόνησή του και κυρίως kick boxing και TRX.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Ανδρέα Γεωργίου

Γυμνός στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», μας τα έδειξε όλα στο Instagram με μια φωτογραφία του. Ποιος είναι;

Ο συγκεκριμένος, είναι κούκλος, έχει απίστευτο κορμί, αλλά είναι δεσμευμένος εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται πολύ ερωτευμένος. Βέβαια, θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού τον ενδιαφέρει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με μια φωτογραφία του "κόλασε" όλες τις θαυμάστριες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός, πόζαρε στη φύση... ολόγυμνος και μας έδειξε το απίστευτο κορμί του.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι διαδικτυακές του φίλες, έσπευσαν να του σχολιάσουν... σοκαρισμένες, ενώ τα likes έπεσαν σαν την βροχή. Ωστόσο, το κορμί της συντρόφου του, το έχετε δει; Είναι απίστευτο.

Ανδρέας Γεωργίου γυμνός