Πως είναι σήμερα στα 54 η Μελίτα, το πρώην κορίτσι του Σεργιανόπουλου από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Καστανομάλλα και 54 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως είναι σήμερα στα 54 η Μελίτα, το πρώην κορίτσι του Σεργιανόπουλου από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Την Φαίη Κοκκινοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε το 1991 όταν ήταν στο βασικό καστ της σειράς Αξιότιμοι κύριοι που προβαλλόταν στην ΕΤ1, ωστόσο, αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη που παιζόταν με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Υποδυόταν την Μελίτα Μιχαήλ, μια Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα που φυλακίστηκε για το φόνο ενός φαντάρου, επειδή προκάλεσε το θάνατο της αδερφής της την οποία ξυλοκόπησε, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Στη σειρά κάνει το κορίτσι του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Η Μιχαήλ μισεί, αρχικά, τον Παυλάτο γιατί όταν αυτή καταφθάνει στις φυλακές Καλάμου, κάνει μια προσπάθεια να αποδράσει, η οποία καταλήγει σε αποτυχία εξαιτίας του, διότι αυτός πίστευε πως το καλύτερο για αυτή ήταν να παραμείνει στις φυλακές. Στη συνέχεια, συνεργάζεται με τη Ντάνου, συμμετέχοντας σε ένα από τα σχέδια εκδίωξης του Παυλάτου από τις φυλακές, με αντάλλαγμα το να τη βοηθήσει η Ντάνου να αποδράσει. Αργότερα, όμως, η Μιχαήλ ερωτεύεται τον Παυλάτο, όταν αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση του φόνου που διέπραξε αυτή, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Ατρόμητοι το 2009 που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τότε την βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο στο θέατρο, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Τελευταία της έξοδος που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στην επίσημη πρεμιέρα "Η Μικρή μας Πόλη" στο θέατρο Λαμπέτη, όπου πόζαρε με την κάποτε συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά, Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ενώ, πριν μερικούς μήνες είχε ξεσπάσει κατά του Άρη Σερβετάλη.

Έτσι είναι σήμερα η Μελίνα από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη

Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη Κοκκινοπούλου σήμερα

Λίγα λόγια για την Φαίη Κοκκινοπούλου

Έχει καταγωγή από τη Φωκίδα και από τον Πρίγκηπο της Τουρκίας, από τον πατέρα και τη μητέρα της αντίστοιχα. Το 1988 αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ το 1989 πρωτοεμφανίστηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με το έργο "Πειρασμός" του Γρηγορίου Ξενόπουλου.

Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες", εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2015. Διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο για 25 χρόνια, με τον οποίο το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Σπύρο Καφετζόπουλο.