«Τότε έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου»: Ο Λιανός μιλά για το άγνωστο περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τότε έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου»: Ο Λιανός μιλά για το άγνωστο περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Τον Περικλή Λιανό γνωρίσαμε στο Καφέ της Χαράς ως το γραμματικό του δημάρχου, Πόποτα. Ο ηθοποιός μίλησε το πρωί του Σαββάτου 21/5 στο Open Weekend και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου. Αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και στη μητέρα του. Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε πως έχει εκρηκτικό ταμπεραμέντο και πως έσπαγε τα πάντα στο γύρισμα από τα νεύρα του (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσής του).

Οι δηλώσεις του Λιανού για τη μητέρα του αλλά και για την συνεργασία του Φιλιππίδη

«Όταν έχασα τη μάνα μου το 2016, έπαιζα στους Δώδεκα Ενόρκους. Είπα τι τυχερός είμαι που κάνω αυτήν την ευλογημένη δουλειά. Βούτηξα το αυτοκίνητο και την πρόλαβα ζωντανή. Λες και με περίμενε. Εγώ σκέφτηκα πως θα είναι ο ρόλος, δεν ξέρω αν με τιμά αυτό» είπε ο Περικλής Λιανός.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ιδανική. Δεν ξέρω για τις πράξεις που κατηγορείται αλλά είχε εκρηκτικό ταπεραμέντο. Άμα ήθελε, έσπαγε τα πάντα αλλά τα ξαναέφτιαχνε. Έσπαγε το σκηνικό από τα νεύρα του. Γιατί δεν είπε ένας επιχειρηματίας ή τηλεοπτικός παραγωγός στοπ; Θεωρούσε τον εαυτό του number one με όλους τους τρόπους. Με ενοχλεί σε αυτήν την ιστορία ότι μόλις τους είδαν να πέφτουν, όρμηξαν όλοι. Αυτοί που τους έγλειφαν. Γιατί εγώ στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη καταλήξαμε στην αστυνομία το 1996. Εκτός από εμένα, τον Καπετάνιο και την Βλαβιανού, που δεν πήραμε το μέρος του Πέτρου αλλά κάποιου σεναριογράφου κι όλοι πήγαιναν στην αστυνομία υπέρ του Πέτρου.

Τότε είχα σταματήσει τις σχέσεις μου με τον Πέτρο. Τότε έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου κι είχαν γράψει συνθήματα στο σπίτι του. Κάποιος πήρε τηλέφωνο ένα δημοσιογράφο κι είπε ότι το έκανε εκείνος, ο δημοσιογράφος πήγε την κασέτα στον Πέτρο κι αυτός στην Ασφάλεια και θεώρησαν ότι η φωνή μοιάζει με του σεναριογράφου. Όλοι έλεγαν πως είναι αυτός. Σταμάτησε το σίριαλ, έγιναν δίκες για πέντε χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει ο Πέτρος κι ο σεναριογράφος αγκαζέ» σημείωσε ο Περικλής Λιανός.

Η γνωριμία με το Χάρη Ρώμα

H κάμερα του Breakfast @Star, το πρωί της Τρίτης 26/4 συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό, που το κοινό λάτρεψε μέσα από το ρόλο του στο Καφέ της Χαράς, Περικλή Λιανό. Εκείνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη δουλειά που έκανε το 1982, σε μια σειρά στην κρατική τηλεόραση, όπου ο ηθοποιός υποτίθεται βρισκόταν στο αναμορφωτήριο και εκεί έκανε μια σημαντική γνωριμία!

Σε αυτή τη σειρά έγινε και η γνωριμία του με τον Χάρη Ρώμα και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ στο βίντεο όπως θα δείτε παρακάτω, είναι και οι τρεις τόσο νέοι, που είναι σχεδόν αγνώριστοι. Ο Περικλής Λιανός μίλησε επίσης για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, με εκείνη του Χοσέ Αρμάντο στην Εσμεράλδα να είναι η πιο σημαντική και γνωστή.