Αξέχαστες φωτογραφίες από το 2017 στη Μύκονο - Η Δούκισσα Νομικού με μαγιό και χωρίς ρετούς στα πόδια

Το κορμί της όπως πραγματικά είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξέχαστες φωτογραφίες από το 2017 στη Μύκονο - Η Δούκισσα Νομικού με μαγιό και χωρίς ρετούς στα πόδια

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού και αν όχι όλο, τουλάχιστον το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού της το περνάει εκεί με το σύζυγο και τα παιδιά τους, καθώς έχουν και δικό τους σπίτι με πισίνα και μοναδική θέα.

Πολλές λοιπόν είναι οι φωτογραφίες της κατά καιρούς που έχουν βγει από κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων και εμείς θυμηθήκαμε μερικές αξέχαστες από το κοντινό 2017. Το μοντέλο απολάμβανε τη θάλασσα, λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει τέλειο κορμί και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες το αποδεικνύουν! Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια της, ενώ διαθέτει και κοιλιακούς πλάκα... Λόγω της ιδιότητας της προσέχει πολύ τι τρώει, αποφεύγοντας τα αναψυκτικά που είναι αυτά που προκαλούν την κυτταρίτιδα, αλλά και τα junk food.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με μαγιό χωρίς ρετούς

Δούκισσα Νομικού σώμα χωρίς ρετούς

Δούκισσα Νομικού αρετουσάριστες φωτογραφίες μαγιό

Τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για τέλειο κορμί

Στην εκπομπή The 2night Show εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς το μοντέλο διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

Η Δούκισσα, έχοντας φέρει στον κόσμο σχετικά πρόσφατα τα 2 όμορφα παιδιά της, δεν άφησε ποτέ υπόνοια μέσω των φωτογραφιών, που τη χαζεύουμε στο Ιnstagram πως δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της γέννας. Συγκεκριμένα, αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της, νιώθει να είναι στα καλύτερα της (Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε τον Αύγουστο - φωτογραφία από τη ζυγαριά) με το σώμα της να «εισέπραξε» ουσιαστικά τις ορμόνες από το μικρό κοριτσάκι της.

Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα παραμένει τόσο καλλίγραμμη, με πολλές θυσίες στη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί πιστά!

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1.

Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».