«Φοβάμαι τι θα πει...» - Αινιγματικός ο Κώστας Μαρτάκης για τον Ηλία Ψινάκη

Τι εννοεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φοβάμαι τι θα πει...» - Αινιγματικός ο Κώστας Μαρτάκης για τον Ηλία Ψινάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Τρίτης 24/5, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο youtube, στο οποίο καλεί πολλούς από τους διάσημους με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Τον manager είδαμε μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του X-Factor, όπου δημιούργησε μεγάλες εντάσεις.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν θα είχε τόσο πρόβλημα στο να παρευρεθεί στο "γηροκομείο", όπως το αποκαλεί, όσο στο να μην παρευρεθεί, καθώς ο οικοδεσπότης του καναλιού του είχε εξηγήσει πως οποιοδήποτε δεν πάει ως καλεσμένος, δεν θα παραληφθεί απλώς, αλλά αντιθέτως το όνομά του θα ακουστεί δημόσια και θα βγουν στη φόρα όλα όσα θέλει να αποκαλύψει εκείνος.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μαρτάκη για τον Ηλία Ψινάκη

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι και σε περίπτωση που σε καλέσει, όχι μόνο εμένα, και δεν πας, φοβάμαι το τι θα πει ο ίδιος μετά. Γιατί τον είχα ρωτήσει "τι θα γίνει θα τους φωνάξεις όλους;" και λέει "θα τους φωνάξω όλους και όποιος δεν έρθει, θα τα πω όπως τα θυμάμαι εγώ". Ξέρεις αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Είναι λίγο αγχωτικό», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Έχω πει τόσα ψέματα σε τόσο πολύ κόσμο που...»

Επικό ήταν το επεισόδιο του «The Masked Singer» στις 7/4, καθώς μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε τελικά η "Μέλισσα". Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε με επικό τρόπο πώς προσπάθησε να αποφύγει τους γνωστούς που τον έπαιρναν και τον ρώταγαν αν είναι στο παιχνίδι.

«Έχω πει τόσα ψέματα σε τόσο πολύ κόσμο που θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη και τους περισσότερους τους έπεισα κιόλας ότι εγώ το έβλεπα και βαρέθηκα. Και τη μάνα μου έβαλα σύμμαχο» ανέφερε χαρακτηριστικά on air.