«Μου έκαναν και εμένα πρόταση...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σρόιτερ για την συμμετοχή της Μπούκη στο GNTM

Στην πρεμιέρα του Top Gun

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έκαναν και εμένα πρόταση...» - Η αιχμηρή απάντηση του Σρόιτερ για την συμμετοχή της Μπούκη στο GNTM

Το βράδυ της Δευτέρας 23/5 έκανε πρεμιέρα η νέα ταινία Top Gun και εκεί βρέθηκα πολλοί εγχώριοι celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς, η Βάνα Μπάρμπα που μίλησε για τον ρατσισμό στον χώρο της ομορφιάς, αλλά και ο Αντώνης Σρόιτερ που απάντησε για την συμμετοχή της συντρόφου στο GNTM.

Θα πάει στο GNTM ο Αντώνης Σρόιτερ;

Στην αρχή ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με χιούμορ για τις κατηγορίες των ανθρώπων που θέλουν να δουν την νέα ταινία. Τόνισε ότι υπάρχουν εκείνοι που την έχουν δει στο σπίτι ή δεν την ξέρουν καθόλου, αλλά και άλλοι σαν εκείνον που την είχαν δει όταν πρωτοβγήκε στους κινηματογράφους.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη να συμμετέχει στο νέο κύκλο του GNTM, εκείνος απάντησε χαριτολογώντας: «Και εμένα μου έκαναν πρόταση για το GNTM, αλλά είπαμε όχι», επιβεβαιώνοντας ότι όντως υπήρξε πρόταση στο γνωστό μοντέλο.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για το GNTM 5

Η Ιωάννα Μπούκη εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day και έκανε μία νέα αποκάλυψη για το GNTM 5. Η παραγωγή του ριάλιτι μόδας της έκαναν πρόταση για να συμμετέχει στο σόου, εκείνη, όμως, αρνήθηκε.

Η ίδια ανέφερε πως μόλις έγινε η πρόταση πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό της, με κυρίαρχες τις αρνητικές, διότι θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλη για να συμμετέχει, ενώ μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την αντίδραση του συντρόφου της, Αντώνη Σρόιτερ.

«Μου έγινε πρόταση να μπω στο σπίτι του GNTM. Μάλλον δεν ήταν πρωταπριλιάτικο. Λέω, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα στα γεράματα, με δυο παιδιά, μοντέλο, παντρεμένη…”, μου έκανε λίγο εντύπωση. Στην αρχή και εγώ κάτι άλλο νόμιζα. Λέω, “για επίδοξο μοντέλο;”. Νομίζω και ηλικιακά αλλά και η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπουν αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Και η απάντηση για την άποψη του δημοσιογράφου συζύγου της ήταν: «Ε καλά, λες να μου είπε πήγαινε; Εδώ δε με άφησε στο Survivor να πάω», παρόλο που φαίνεται πως θα το ήθελε, αν σκεφτούμε όσα είχε αναφέρει στην Ανθή Σλαγκούδη για την δική της συμμετοχή.