Ολόκληρη κοπέλα η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ολόκληρη κοπέλα η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αρκετές φορές δεν έχει διστάσει μάλιστα να ποστάρει μαζί με την κούκλα κόρη της, Ελένη καρπός του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως είναι λογικό μητέρα και κόρη είναι αχώριστες μιας και η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. (δείτε εδώ πως περνούν το ελεύθερο χρόνο μαζί) Πλέον, η Ελένη έχει μεγαλώσει αρκετά κι όπως φαίνεται μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην αγαπημένη της μητέρα.

Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να έχουν και αρκετά κοινά μιας και δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για τα άλογα. Να τονίσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της Ελένης με το δικό της άλογο το οποίο το λένε Αστερίξ.

Η τρυφερή ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ με την κούκλα κόρη της, Ελένη

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Το εντυπωσιακό πάρτι της Υβόννης Μπόσνιακ για την μικρή Ελένη - Παρούσα και η Μαρία Μπεκατώρου

Η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία πρόσφατα άλλαξε τα μαλλιά της, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Ρέμο και την 7χρονη κορούλα τους απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές και περνούν στιγμές χαλάρωσης, όποτε καταφέρουν να ξεκλέβουν χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμα.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι έκανε και χτες 21/5,που διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για τη γιορτή της κόρης της, Ελένης, δίπλα στην θάλασσα, με εκείνη σε αμιγώς καλοκαιρινό look. Για τον Αντώνη Ρέμο βέβαια, η χαρά ήταν διπλή. Γιόρταζε η αγαπημένη του μητέρα αλλά και η κόρη του που έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της. Η μικρή Ελένη ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, πριν από 7 χρόνια.

Η γλυκιά μαμά φρόντισε να ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο πάρτι για τη μικρή της κόρη και κάλεσε όλους τους φίλους της. Το απόγευμα δίπλα στη θάλασσα ήταν ειδυλλιακό.

παρτυ κορης Υβόννης μπεκατωρου

παρτυ κορης Υβόννης