«Ρωτάτε για τον Ανδρέα μας...» - Η αμηχανία της Καινούργιου για την κατάσταση υγείας του Μικρούτσικου

Θα επιστρέψει στην εκπομπή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ρωτάτε για τον Ανδρέα μας...» - Η αμηχανία της Καινούργιου για την κατάσταση υγείας του Μικρούτσικου

Η πρωινή ζώνη του alpha βασίζεται στην εκπομπή Super Kατερίνα και στην δυναμική της Κατερίνας Καινούργιου και του πάνελ της. Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει μια πολύ σημαντική εμπειρία στο χώρο, όμως η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλευρό της είναι πολύ σημαντική.

Ο καταξιωμένος παρουσιαστής βρίσκεται σε ρόλο σχολιαστή σε αυτή τη φάση και λόγω του βεβαρημένου ιστορικού, που έχει η υγεία του είναι φορές, που απουσιάζει από την εκπομπή. Έτσι λοιπόν και την Τρίτη 24/5 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχή του από την ομάδα, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους.

Το κοινό ωστόσο λόγω της δεύτερης ημέρας απουσίας του, έστειλε μηνύματα στην γυναίκα δείχνοντας την ανησυχία του και έτσι η ίδια μετά το διαφημιστικό διάλειμμα θέλησε να εξηγήσει πως δεν συντρέχει λόγος φόβου και πως σύντομα ο Ανδρέας θα είναι στην παρέα τους.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ρωτάτε για τον Ανδρέα μας. Σας είπα ότι είναι λίγο αδιάθετος. Όταν νιώσει λίγο καλύτερα θα επιστρέψει, είναι καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ό, τι είναι θα σας ενημερώνουμε. Σ΄αγαπάμε Ανδρέα, καλημέρα!».

Η πρώτη ανακοίνωση της Καινούργιου για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή τη Δευτέρα 23/4

Ξανά χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε η εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας (23/5), πως ο γνωστός παρουσιαστής αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι του.

O Ανδρέας Μικρούτσικος έλειψε από την εκπομπή για κάποιες μέρες και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο κατά την επιστροφή του, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε κάτι σοβαρό και πως επρόκειτο απλά για ένα κρύωμα (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Η νέα εβδομάδα ωστόσο τον βρήκε και πάλι σπίτι του, με την Κατερίνα Καινούργιου να καθησυχάζει τους τηλεθεατές και να ενημερώνει πως πρόκειται απλά για μία μικρή αδιαθεσία.