Γιώργος Παπαγεωργίου: «Γύρισε μέσα από το ρόλο...» - Το απίστευτο περιστατικό που του είχε τύχει στη σκηνή

«Οπότε ναι, σώσαμε κάπως τη στιγμή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Γύρισε μέσα από το ρόλο...» - Το απίστευτο περιστατικό που του είχε τύχει στη σκηνή

Στην κάμερα της εκπομπής Κυψέλη μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/5 ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το ευτράπελο που του είχε τύχει στη σκηνή ενώ μίλησε και για την Δανάη Μιχαλάκη.

Το ευτράπελο που είχε τύχει στη σκηνή ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Στην δεύτερη παράσταση που έπαιξα στην Επίδαυρο. Ήμασταν τότε στο χορό μαζί και με τον συμμαθητή μου από το Εθνικό, τον Ορέστη Τζιόβα. Εκεί είχε προηγηθεί σε ένα χωρικό μία έντονη κινησιολογικά σκηνή στην οποία μου είχε κατέβει το παντελόνι. Έπρεπε σύμφωνα με τη σκηνοθεσία να κάνουμε ότι μιλάμε και να σχολιάζουμε όσα γίνονται επί σκηνής.

Έχοντας εντοπίσει ότι μου είχε κατέβει το παντελόνι, είπα στον Ορέστη μου έχει κατέβει τοπ παντελόνι, σήκωσέ το. Γύρισε μέσα από το ρόλο και μου το σήκωσε. Οπότε ναι, σώσαμε κάπως τη στιγμή» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Δεν είναι πρόκληση που θα συνεργαστούμε»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό «Εγώ» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί για την αγαπημένη του σύζυγο, Δανάη Μιχαλάκη μιας και θα συνεργαστούν για πρώτη φορά επί σκηνής.

Από την άλλη η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε αποκαλύψει για τον αγαπημένο της δεν κρύβει τη ζήλια της απέναντί του, όταν έχει ερωτικές σκηνές σε ρόλους!

Στην παράσταση «Αντιγόνη» θα βρεθείς για πρώτη φορά επί σκηνής και με τη σύζυγό σου, Δανάη Μιχαλάκη. Πως αισθάνεσαι γι΄ αυτό;

Δεν αποτελεί πρόκληση. Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ γλυκό και χαίρομαι που για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε και θα συνυπάρξουμε στην σκηνή και ειδικά σε ένα τόσο εμβληματικό έργο. Είναι μία ωραία συνθήκη που θα κάνουμε μαζί περιοδεία.

Έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα που διάβασες στην προσωπική σου ζωή και σε θύμωσε πολύ;

Όχι, δεν έχει υπάρξει κάτι. Καμιά φορά μπορεί να διαβάσω κάτι που να με πικράνει, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στη ζωή, που αξίζει να μας απασχολούν. Και ταυτόχρονα, η ζωή είναι τόσο μικρή και εύθραυστη που δεν μπορώ να σπαταλάω την ενέργειά μου σε πράγματα τόσο μικρά.

Βίωσες ποτέ τον ρατσισμό του είναι ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, μέσα στη δουλειά;

Όχι όχι, δεν θα το έλεγα. Ίσα ίσα που από την αρχή, η πρώτη δουλειά που έκανα βγαίνοντας από τη σχολή, ήταν σε ένα πολύ απαιτητικό έργο. Έπρεπε δύο άτομα να υποστηρίξουμε μία ολόκληρη παράσταση κι εκεί δεν μπορούσες να κοροιδέχεις κάποιον.

Ήσουν εσύ, σαν ηθοποιός. Εκεί έγινε ένα τεστ και είδε ο κόσμος τις δυνατότητές μου. Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα πάνω στη δουλειά ότι έχω βοηθήσει λόγω της καριέρας της μητέρας μου. Οι πρώτες μου δουλειές ήταν και πολύ προσωπικές και μακριά από αυτές που έκανε η μητέρα μου, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι γράφω έναν δικό μου δρόμο.

Ο ρόλος του πατέρα υπάρχει σαν σκέψη στη ζωή σου;

Ναι, αλλά αυτό δεν πάει βάσει πλάνου. Δεν είναι κάτι που το έχουμε προγραμματίσει. Είναι κάτι που δεν αποκλείω.