Λευκό και γεμάτο με φυτά - Το μοντέρνο σπίτι της Αφροδίτης Λιάντου στην Αθήνα

Υπέροχος ο χώρος της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευκό και γεμάτο με φυτά - Το μοντέρνο σπίτι της Αφροδίτης Λιάντου στην Αθήνα

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Αφροδίτη Λιάντου είναι η μεγάλη ανακάλυψη της φετινής χρονιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς έχει δείξει το ταλέντο της από την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά του Mega και το μόνο σίγουρο είναι πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η Αφροδίτη Λιάντου είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια (δείτε εδώ τον μπαμπά της). Μάλιστα η ηθοποιός ήταν έγκυος στην Αφροδίτη στη δεύτερη σεζόν των «Δύο Ξένων».

Η νεαρή ηθοποιός σπούδασε στο Λονδίνο performing art, ενώ πριν αρχίσει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, είχε κυκλοφορήσει τα δικά της τραγούδια. Διαθέτει άλλωστε μαγική φωνή. Πλέον ωστόσο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να δίνει το παρών στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς.

Υπέροχο το σπίτι της Αφροδίτης Λιάντου

Η ίδια αγαπά τη boho διακόσμηση και τη minimal αισθητική, κάτι που αποτυπώνεται με υπέροχο τρόπο στο σπίτι της στην Αθήνα. Το χρώμα που κυριαρχεί στον προσωπικό της χώρο είναι το λευκό, ενώ έχει προσθέσει και πολλά φυτά.

Η ίδια μάλιστα ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της.

Ερωτευμένη ξανά

Μια πολύ όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Αφροδίτη Λιάντου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά "Γη της Ελιάς", όσο όμως και σε προσωπικό, μιας και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά τον Γιώργο Μαλτέζο βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Τα δυο παιδιά όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι και στην σειρά αλλά και στο έργο εδώ και μερικές εβδομάδες και μάλιστα πέρασαν μαζί τριήμερο της Πρωτομαγιάς πραγματοποιώντας μια κοντινή απόδραση στην Ύδρα, εκεί όπου βρέθηκε και η Εβελίνα Παπούλια.