Τον απάτησε με γόνο επιχειρηματικής οικογένειας - Αυτός είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Το άγριο περιστατικό του χωρισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον απάτησε με γόνο επιχειρηματικής οικογένειας - Αυτός είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Αχ αγαπημένη Espresso, εσύ και τα εξώφυλλά σου! Μόλις το πρωί της Τρίτης 24/5 έγινε γνωστό μέσα από την συγκεκριμένη εφημερίδα πως η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο λόγω του ότι ένας άλλος άντρας μπήκε ανάμεσα στην σχέση τους.

Για την ακρίβεια ο ίδιος ο πρώην στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως η Κάτια ενώ έμενε στο σπίτι του (του Θοδωρή) ετοίμαζε ερωτικό διήμερο με το νέο της σύντροφο (δείτε εδώ ακριβώς τις αποκαλύψεις του).

Η πρώτη αντίδραση του μοντέλου ήταν ολίγον τι αναμενόμενη (δείτε τι έκανε εδώ) αλλά... μετά τα όσα βγήκαν στην φόρα σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, για να δούμε τι θα πει...

Η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει το πρόσωπο του τρίτου ατόμου που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι!

"Του έριξε κέρατο με ματσό πλεϊμπόι" - είναι ο τίτλος στην εφημερίδα για την Κάτια...

... ενώ στο κείμενο αναγράφεται χαρακτηριστικά:

Κάτια Ταραμπάνκο χωρισμός

Η όλη ιστορία της απιστίας έχει άγριο παρασκήνιο ενώ σήμερα αποκαλύπτει και την πέτρα του σκανδάλου που πρόκειται για γόνο επιχειρηματικής οικογένειας. Ονομάζεται Τάσος Χρήστου και είναι φουλ ενεργός στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ (τι σύμπτωση), τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς.

Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο instagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή!

Με τον Τάσο Χρήστου λοιπόν έκανε τα πίτσι πίτσι η Κάτια πίσω από την πλάτη του συντρόφου της, Θοδωρή, και μάλιστα το μοντέλο μετά το Bridal Show όπου έκανε πασαρέλα ως νύφη έφυγε με τον Χρήστου το Σαββατοκύριακο για Θεσσαλονίκη όπου μάτια της Espresso την είδα να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.