Έληξε η δίκη για Παπαρίζου και Μαυρίδη - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έληξε η δίκη για Παπαρίζου και Μαυρίδη - Τι συνέβη;

Πριν από λίγα λεπτά, η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη έφτασε στο τέλος, χωρίς να έχει περάσει πολύς χρόνος από την ώρα που εισήλθαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Όπως μαρτυρούν οι πρώτες πληροφορίες, η τραγουδίστρια αποδέχθηκε την συγγνώμη του πρώην συντρόφου της και η διαμάχη έληξε αίσια.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής Happy Day, την Τετάρτη 25/5, λοιπόν, πριν την βγει ακόμα η απόφαση, συζήτησε μαζί με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αλλαγή στην εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη, ύστερα από τόσα χρόνια, ενώ στη συνέχεια η αναμεταδότρια εξήγησε πως η δικαστική διαμάχη δεν συσχετιζόταν με την συνέντευξη του ίδιου που ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μπροστά από την κάμερα λίγο πριν βρεθεί εντός του δικαστηρίου, ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις για όσα συνέβησαν και με ευγένεια απομακρύνθηκε από την δημοσιογραφική ομάδα.

Ο Μαυρίδης βγαίνοντας από το δικαστήριο, έπειτα, φώναξε "αθώος" και γέλασε, προσθέτοντας πως αισθάνεται δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Η Παπαρίζου, στη συνέχεια, απάντησε πως όλα πήγαν καλά και η παρεξήγηση λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το love story και ο χωρισμός

Ο Τόνυ με την Έλενα υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι για περίπου 12 χρόνια. Ωστόσο, ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, αφού κατέληξαν μέχρι και τα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την πρώην αγαπημένη του εμφανίστηκε το 2018 ενώπιον του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνυ Μαυρίδης, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, πως το 2008 η τραγουδίστρια «αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό», ενώ είχε προσθέσει πως... απορεί που έμεινε 12 χρόνια μαζί της.

Όλα αυτά ωστόσο πλέον ανήκουν στο παρελθόν, αφού και οι δυο έχουν πάρει εντελώς διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η Έλενα Παπαρίζου είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφο της, Ανδρέα Καψάλη, ενώ ο καλλιτεχνικός μάνατζερ είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

«Δάσκαλός μου» στη δουλειά είναι ο Τόνυ, τον ακούω προσεκτικά σε κάθε του απόφαση. Γενικά, ο ένας ακούει τον άλλον και τον «συμπληρώνει». Αν κάποιες φορές έχουμε διαφωνίες, τις λύνουμε γρήγορα χωρίς να επηρεάζεται κάτι στην προσωπική μας σχέση. Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική μας ζωή. Είμαστε ένα πολύ διαφορετικό ζευγάρι με τον Τόνυ, είναι ο σύζυγος μου, ο σύντροφος μου, ο πατέρας μου, ο φίλος μου. Για μένα ο Τόνυ είναι τα πάντα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ έναν άντρα! Είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο πολύ» έχει αναφέρει στο itsmylifestyle.g, η σύζυγός του.