Ολόκληρο κορίτσι η κόρη της Σίσσυ Φειδά - Ξεκίνησε τις βουτιές και κολυμπάει σαν δελφίνι

Η μαμά της την καμαρώνει για άλλη μια φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρο κορίτσι η κόρη της Σίσσυ Φειδά - Ξεκίνησε τις βουτιές και κολυμπάει σαν δελφίνι

Τη Σίσσυ Φειδά λίγο πολύ όλοι τη θυμούνται από τις εντυπωσιακές εκπομπές, που έκανε στην τηλεόραση σχετικά με ανακαινίσεις και αναδιαμορφώσεις σπιτιών. Η διακοσμήτρια από τότε έχει χαθεί σε ένα σημείο από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, όμως εξακολουθεί και ασκεί κανονικά το επάγγελμά της.

Η πολύ πρόσφατη παρουσία της στην 30η Athens Exclusive Designers Week μας θύμισε πόσο καλοντυμένη και κομψή είναι, μιας και αντίστοιχη εμφάνιση είχε και σε όλες τις εκπομπές, που την απολαμβάναμε. Σήμερα, εκτός από πολύ πετυχημένη στον χώρο της είναι και μανούλα της 6χρονης κόρης της, η οποία αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της.

Με αναρτήσεις της στο instagram βλέπουμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει αλλά, με την τελευταία που έκανε μας δείχνει τη μικρή Διώνη εν ώρα κολύμβησης σε πισίνα. Η περήφανη μαμά καμάρωνε το παιδάκι της και απαθανάτισε τη στιγμή, χαρακτηρίζοντας την, ως το δελφίνι της.

Η κόρη της Σίσσυ Φειδά εν ώρα κολύμβησης

Σίσσυ Φειδά

Λίγα λόγια για τη ζωή της διακοσμήτριας

Μπορεί άραγε το παρελθόν να κρυφτεί πίσω από ιβουάρ πέπλα -ακόμα και αν είναι κεντημένα από τα διάσημα χεράκια των Mi-Ro; Μπορεί να εκμηδενιστεί η απόσταση που χωρίζει τη Μύκονο από την Κορώνη μετά τα όσα κατήγγειλε στην τηλεοπτική κάμερα η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας και διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων Σίσσυς Φειδά - που αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει ήδη παντρευτεί τον επί σχεδόν τέσσερα χρόνια σύντροφό της και έντεκα χρόνια μικρότερό της Γιώργο Ανδρίτσο στο Νησί των Ανέμων;

Πρόκειται προφανώς για ρητορικά ερωτήματα αφού επί μέρες οι δηλώσεις της μητέρας της, Μαίρης Φειδά, αναπαράγονται με χειμαρρώδεις ρυθμούς και ο ντόρος γύρω από το ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτό το γαϊτανάκι κατηγοριών δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει.

Σίσσυ Φειδά και κόρη

Όσοι ανήκουν στους θαυμαστές τής σίγουρα χαρισματικής Σίσσυς απορούν με τη χολή στην οποία είναι ποτισμένα τα φραστικά βέλη της μαμάς Φειδά και μάλιστα λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον γάμο της μοναδικής της κόρης (έχει αποκτήσει κι έναν γιο από τον δεύτερο γάμο της).

Όσοι πάλι βρίσκονται στον αντίποδα και πάντοτε έβλεπαν πάνω στη Σίσσυ την υπερβολή και το δήθεν που πολλές φορές -ίσως και άθελά της-, στοιχεία που πολλές φορές επισκιάζουν τις θετικές πλευρές της, αντιμετωπίζουν όσα διαδραματίζονται μέσω εκπομπών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης με χιουμοριστική διάθεση και λαϊκές εκφράσεις, όπως «Δώσε πόνο», οι οποίες διόλου ταιριάζουν με την comme il faut και αυστηρή περσόνα της.