''Πλημμύρησαν'' το δωμάτιο της Σταματοπούλου με μπαλόνια - Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Έγινε μανούλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Πλημμύρησαν'' το δωμάτιο της Σταματοπούλου με μπαλόνια - Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Η Ρούλα Σταματοπούλου τους τελευταίους εννιά μήνες βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο μιας και ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και απολάμβανε κάθε μέρα αυτή της νέας για εκείνη πραγματικότητας. Αφού προγραμμάτισε και έκανε ένα λαμπερό baby shower, την Τετάρτη 25/5 γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι.

Η ίδια αφού έγινε ο τοκετός φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ γρήγορα για το ευτυχές γεγονός με ένα insta story. Το φύλο το μωρού το ξέραμε, αλλά όσοι δεν το θυμόντουσαν το επιβεβαίωσαν αφού το δωμάτιο στο οποίο μένει είναι γεμάτο με δώρα και μπλε μπαλόνια.

Η πρώτη ανάρτηση της Ρούλας Σταματοπούλου μετά τη γέννηση του γιου της

Ρούλα Σταματοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι γέννησε η Σταματοπούλου

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 η Ρούλα Σταματοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά, δίνοντας ζωή στον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο, τον γιο της. Τα νέα ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά την έναρξη της εκπομπής της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την ευτυχία που βιώνει η για χρόνια συνεργάτιδά της.

«Αν και έχουμε μία ροή έτοιμη, φτιαγμένη όπως πάντα, όταν βγαίνουν ωραία γεγονότα, θέλουμε πάρα πολύ να τα λέμε. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου και για πολλά χρόνια συνεργάτιδά μου Ρούλα Σταματοπούλου που πριν από καμία δυο ωρίτσες απέκτησε το μωράκι που περίμενε όλη αυτή τη σεζόν.

Να ‘σαι καλά Ρουλίτσα μου, να απολαύσεις τον γιόκα σου, να είναι ωραίος σαν τη μανούλα και γλυκός σαν τον πατερούλη και να περνάτε μοναδικές στιγμές μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.