Έτσι είναι σήμερα η άτακτη "Ματούλα" από το «Καφέ της Χαράς» - Σαν να μην πέρασε ούτε χρόνος

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτσι είναι σήμερα η άτακτη

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Καφέ της Χαράς» έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές καθώς όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από την πρώτη προβολή, τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να είναι άκρως ικανοποιητικά. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουμε κάνει διάφορες ανακαλύψεις για να δούμε πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να βρούμε πως είναι σήμερα η "άτακτη" Ματούλα η οποία ονειρευόταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει. Όπως είναι αναμενόμενο η ίδια έχει αλλάξει κατά πολύ από τότε.

Πλέον, η Χαρά Σμύρου απέχει συνειδητά από τον χώρο της υποκριτικής μιας και εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω παραμένει αρκετά εντυπωσιακή.

Έτσι είναι σήμερα η "Ματούλα" από το «Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς - Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα

Πώς είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Παραμένει εντυπωσιακή - Πώς είναι σήμερα η πριμαντόνα Πηνελόπη από το "Καφέ της Χαράς"

Στο Καφέ της Χαράς θυμόμαστε την Κερασία Σαμαρά ως την τενόρο που έκανε καριέρα στο εξωτερικό, σύζυγος του Περίανδρου Πώποτα και μαμά του Μανωλάκη. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα ο Αστέρης Νεγρεπόντης.

Η Κερασία Σαμαρά μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα. Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που την είδαμε να υποδύεται την τηλεοπτική σύζυγο του Χάρη Ρώμα, όμως η Κερασία Σαμαρά δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Ο χρόνος έχει φερθεί πολύ ευγενικά στην ηθοποιό, αφού παραμένει μια γοητευτική και σικάτη γυναίκα. Δυνατή παραμένει και η αγάπη της για την υποκριτική. Πριν λίγους μήνες την είδαμε ως Μαρίκα Παπαγκίκα στη παράσταση "Μαρίκα Παπαγκίκα – Το Ηλεκτρικό Κορίτσι" στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα.

Δείτε στο athensmagazine πως είναι σήμερα η Κερασία Σαμαρά.