Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που φέρεται να διέπραξε το βιασμό στη Ρόδο

Έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που φέρεται να διέπραξε το βιασμό στη Ρόδο

Σαλό έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση που κάνει το γύρω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με πρώην παίκτη του ριάλιτι Big Brother, τον οποίο μήνυσε 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για το βιασμό της. Πιο συγκεκριμένα η τουρίστρια φέρεται να διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού ενώ το γνωστό πρόσωπο εργαζόταν στο ίδιο μαγαζί στην υποδοχή του και μετά τη γνωριμία τους μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και σύμφωνα με την ίδια κατέληξε να βιαστεί.

Αυτός είναι ο παίκτης του Big Brother που κατηγορείται

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης 26/5 από την εκπομπή Super Κατερίνα, στο βίντεο αποκαλύπτεται ο πρώην παίκτης του Big Brother που κατηγορείται για βιασμό, ενώ στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του.

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση που θα αποδείξει όσα λέει ο εντολέας μου. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω ότι στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά τιμή μου να τον υπερασπίζομαι και ότι θα αποδειχτεί ότι οι κατηγορίες είναι πραγματικά έωλες».

Απαντώντας στο αν το κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι οικονομικό -με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει ότι είναι γόνος πλούσιας βρετανικής οικογένειας- τόνισε ότι ποτέ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο πρώην παίκτης έχει προβεί σε μήνυση κατά της 20χρονης. «Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο για να βοηθήσει τον εαυτό του» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας που επιβεβαίωσε ότι η πελάτισσά του προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της 21χρονης

O συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 26/5 για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα, αλλά σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, όπως περιέγραψε, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθη χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.