Δε σταματάει να κλείνει δουλειές - Πρώην παίκτρια του Survivor 5 παίζει στο νέο κλιπ του Κακοσαίου

Έδωσε ο ίδιος μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε σταματάει να κλείνει δουλειές - Πρώην παίκτρια του Survivor 5 παίζει στο νέο κλιπ  του Κακοσαίου

Τα νέα που γίνονται γνωστά τελευταία για τον Γιώργο Κακοσαίο είναι μόνο ευχάριστα, καθώς ο νεαρός τραγουδιστής έχει μπει στο χώρο της δισκογραφίας και του τραγουδιού και τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Μετά την συνεργασία με πολύ δυνατά ονόματα του χώρου, σε μεγάλη πίστα των Αθηνών, ο γιος του Πλούταρχου όσα single έχει κυκλοφορήσει για την ώρα έχουν κάνει χαμό και τώρα είναι ξανά σε δημιουργική φάση.

Ο καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώνει το φετινό καλοκαίρι με το τραγούδι, που ετοιμάζεται να βγάλει με τίτλο ''Κάνε μας τη χάρη'' και μάλιστα με ένα insta story, που έκανε ο ίδιος την Τετάρτη 25/5 έκανε γνωστό πως ετοιμάζει και το βίντεο κλιπ. Η έκπληξη σε όλο αυτό δεν είναι μόνο το κομμάτι αλλά και η παρουσία της Σοφιάνας Αβραμάκη, που θα είναι η κοπέλα που θα πρωταγωνιστεί.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Κακοσαίου

Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα αναφορικά με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλάτουρχη αναφέρθηκε επίσης στα όνειρα του και φυσικά στην σχέση που έχει με τον πατέρα του, ο οποίος όπως δήλωσε αγχώθηκε όταν του αποκάλυψε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής.

«Νιώθω πολύ όμορφα που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου “Μία”. Το έχω γράψει εγώ σε μουσική και νιώθω πως είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Από μικρός είχα όνειρο να ακούσω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Άκουγα και τον πατέρα μου και έλεγα πως θα το κάνω κι εγώ.

Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Μπορεί να μην είμαι καλά ερωτικά, να ανοίξω το παράθυρο και να μου έρθει έμπνευση. Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας του και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να κάνει ντουέτο με την αδερφή του.