Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Οι απίστευτες δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Παύλο Χαϊκάλη - «Είναι ένας χοντρομπεμπές που...»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Οι απίστευτες δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Παύλο Χαϊκάλη - «Είναι ένας χοντρομπεμπές που...»
News 26.05.2022 11:20
Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Πέμπτης 26/5, στην εκπομπή Super Κατερίνα, μία ακόμα ηθοποιός έκανε τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολιάζοντας τη συνεργασία που είχε μαζί του όπως και άλλοι, αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο λόγος για την καταξιωμένη και αγαπητή στο κοινό Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μίλησε ανοιχτά για όλα και οι απαντήσεις της θα συζητηθούν.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη και στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Κλείνοντας, είπε: «Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».

"Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα! Έβγαλε η μύγα κ@λο..." - Ο Γιάννης Φλωρινιώτης "άδειασε" την Πιτσούλη

Στην κυπριακή παράσταση «Νικοτιτανικό» πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Φλωρινιώτης, την οποία "άδειασε" πρόσφατα με μια κριτική της η Πηνελόπη Πιτσούλη. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δίστασε να της απαντήσει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο.

«Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτη έπειτα απάντησε: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών.

Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Πιτσούλη. Δεν είναι της κλάσεως της Κωνσταντινίδου, της Κοκκίδου, της Μίρκας Παπακωνσταντίνου. Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Δηλαδή έκανε η μύγα κ@λο κι έχεσε τον κόσμο όλο; Αυτή η παροιμία ταιριάζει! Να την πάρω τηλέφωνο; Δεν θέλω γιατί είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Να ζητήσεις συγγνώμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλό ταξίδι» - Η αποστομωτική απάντηση της Πιτσούλη για την αποχώρηση του Χαϊκάλη από το θέατρο

Η σπάνια εξομολόγηση της Πηνελόπη Πιτσούλη - «Ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό»

Share