Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο» - Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Καινούργιου και Θεοδώρας Βουτσά

«Έβαλα τα κλάματα κι εσύ....»

«Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο» - Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Καινούργιου και Θεοδώρας Βουτσά
News 26.05.2022 11:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνεχίστηκε σήμερα 26/5 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δεύτερη καταγγέλλουσα να καταθέτει κατά του ηθοποιού. Ωστόσο, η δίκη ξεκίνησε με εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο λόγος ήταν τόσο γιατί ο δικηγόρος ξεκίνησε να την ρωτάει την τον λόγο που μίλησε για το συμβάν σήμερα, ενώ έγινε λόγος και για την Σοφία Μπεκατώρου αλλά και για τη Γεωργία Μπίκα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/5 στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή φυσικά την δίκη, με τους τόνους να ανεβαίνουν αρκετά.

Το άγνωστο περιστατικό της Κατερίνας Καινούργιου με την Θεοδώρα Βουτσά

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να θυμίσει στον Σπύρο Μπιμπίλα κι ένα περιστατικό από το παρελθόν με την Θεοδώρα Βουτσά.

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα…», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

"Μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς! Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ"

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της (11/10) της εκπομπής, με αφορμή την καλεσμένη της. Συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε η Φαίη, λίγο μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor.

Η ίδια όμως κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα για το bullying που δέχτηκε μέσα στο The Bachelor από τις υπόλοιπες κοπέλες. Για αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια θέλησε να της ανεβάσει την διάθεση και έτσι εξομολογήθηκε την άσχημη συμπεριφορά που είχε απέναντί της γνωστή κυρία της τηλεόρασης.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν ξεκίνησα, συγκεκριμένη γυναίκα και πάρα πολύ γνωστή, μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ”. Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ.

Αλλά έχω μάθει να αγαπάω τις άλλες γυναίκες και να μην ασχολούμαι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φυλακή δεν είσαι;» - Το άγνωστο τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Γκουρούση

Άσχημα τα πράγματα στον ALPHA - Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου

Share