Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά - Γεννητούρια για παίκτη του Παναθηναϊκού

Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά - Γεννητούρια για παίκτη του Παναθηναϊκού

Ο Φραν Βέλεθ είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής και έχει χαράξει μεγάλη πορεία διεθνώς στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό και παράλληλα με τα επαγγελματικά του να είναι focus και στα οικογενειακά του, μιας και η γυναίκα του ήταν έγκυος.

Πολύ κοντά με τα γεννητούρια του Μιχάλη Ζαμπίδη, η κυρία Βέλεθ την Τετάρτη 25/5 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα πια η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε αφού θα έχουν δύο παιδάκια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδάκι θα βαφτιστεί όταν με το καλό έρθει η ώρα και πως το όνομα αυτού θα είναι Λέο.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Φραν Βέλεθ

Το μωρό του Φραν Βέλεθ

Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Ο Φρανσίσκο "Φραν" Μανουέλ Βέλεθ Χιμένεθ (ισπανικά: Fransisco "Fran" Manuel Vélez Jiménez, γενν. 23 Ιουνίου 1991) είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό. Ο Φραν Βέλεθ ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στις ακαδημίες της Ταρραγόνα. Το 2010 έγινε μέλος της κανονικής ομάδας, διανύοντας μια 3ετία με 2 δανεισμούς και μία χρονιά με συνολικά 38 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το 2013 υπέγραψε στην Αλμερία αρχικά για την ομάδα β' (26 συμμετοχές, 2 γκολ) και μετέπειτα για την κανονική ομάδα (75 συμμετοχές, 2 γκολ). Το 2017 εντάχθηκε στην Βίσλα Κρακοβίας, όπου έμεινε για έναν χρόνο αφότου έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Φραν Βέλεθ

Έμεινε για μια 2ετία στην Θεσσαλονίκη, σκοράροντας και στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 24 Φεβρουαρίου του 2019, στην Τούμπα (1-1 ισοπαλία) και στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' (4-2 νίκη) στις 5 Ιανουαρίου του 2020. Τον Φεβρουάριο του ίδιου χρόνου, συμφώνησε με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ιούλιο ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια. Στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, σκόραρε στο Αθηναϊκό ντέρμπι, στην εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ.