«Μου άρεσε ότι έχει σχέση...» - Η Άσπα παραδέχεται γιατί συνεχίζει να κάνει τη σερβιτόρα

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή The 2Night Show

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου άρεσε ότι έχει σχέση...» - Η Άσπα παραδέχεται γιατί συνεχίζει να κάνει τη σερβιτόρα

Η Άσπα, η αδερφή του αδικοχαμένου Mad Clip και ανερχόμενη τραγουδίστρια καθώς έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο χώρο, ήταν καλεσμένη στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 25/5. Μεταξύ άλλων μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αδερφό της και τι θα της μείνει για πάντα από εκείνον αλλά και για το λόγο που συνεχίζει να μην εγκαταλείπει τη βασική της δουλειά στο ξενοδοχείο.

Οι δηλώσεις της Άσπας

«Δουλεύω στην εστίαση από τα 17 μου. Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα και δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο. Μου άρεσε ότι έχει σχέση με τον κόσμο. Από μικρή είχα καραόκε και πάντα τραγούδαγα. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Mad Clip, αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Παλιά είχε στοίχους και τα έχουμε σε ένα κουτί. Έγραφε από μικρός. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου…

Κάθε απόγευμα δουλεύω στο ξενοδοχείο. Είμαι βραδινή. Δεν με αναγνωρίζουν γενικά γιατί είναι και οι μάσκες. Οι συνάδελφοί μου με υποστηρίζουν. Εγώ δε δουλεύω στη reception. Είμαι στο service, στο εστιατόριο 4 χρόνια. Πρέπει να βγουν και τα προς το ζην» εξομολογήθηκε η Άσπα.

Ραγίζει καρδιές η Άσπα για τον Mad Clip

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος»

«Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το Μπορεί» δήλωσε η Άσπα.