Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Η φωτογραφία δίπλα στην πισίνα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να βρίσκεται στην ασία για επαγγελματικούς λόγους, μιας και συμμετέχει στην εκπομπή Asia Express(από την οποία πρόσφατα αποχώρησαν Μαρίκιος και Ιλάειρα - δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμεντο), η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε φαίνεται να τα «έχει βαψει» καθόλου μαύρα. Αντιθέτως, καλοπερνάει και πολύ καλά κάνει η κοπέλα. Αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και χαλαρώνει, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο να ξεκλέψει από τις υποχρεώσεις της.

Η επιχειρηματίας και influencer, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, συνηθίζει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι και σήμερα 26/5, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, που ποζάρει με ένα χρωματιστό μαγιό δίπλα στην πισίνα και έβαλε «φωτιά» στο Instagram.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε με μαγιό μπικίνι, γυαλιά ηλίου και κάποια διακριτικά κοσμήματα. Το χαμόγελο στα χείλη της δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή φάση της ζωής της. Η ίδια ωστόσο δεν έγραψε τίποτα στην λεζάντα της ωστόσο δείχνει έτοιμη για καλοκαιρινές εξορμήσεις, θάλασσες, παραλίες και ακτές.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό

Είναι ολοφάνερο πως είναι στα πιο αδύνατά της

Τους τελευταίους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά και γούστο της και καπέλο της, δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί βγήκε και απολογήθηκε γι' αυτό εκφράζοντας το παράπονό της για τα σχόλια που λάμβανε στα social media (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Όλες οι γυναίκες περνάμε μια φάση στην ζωή μας που γουστάρουμε να τρώμε και δεν μας νοιάζει αν η ζυγαριά ξεπεράσει το 70! Κι αυτό υγεία είναι αλλά τέλος πάντων. Η δημοσιογράφος, λοιπόν, τώρα βρίσκεται στην φάση αυτή που ήθελε να τα χάσει αυτά τα "παραπάνω" και το κατάφερε αλλά και να μην το έκανε λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν...

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι κοιλιακοί της διαγράφονται!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά αδυνάτισμα