Τι λες τώρα: Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα! Ξέσπασε σε κλάματα ο Πιλίδης - "Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα;"

Τεράστια ένταση στο πλατό της εκπομπής!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι λες τώρα: Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα! Ξέσπασε σε κλάματα ο Πιλίδης -

Στο πλατό της εκπομπής Τι λες τώρα βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης, προκειμένου να συζητήσουν τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες. Στον αέρα μέσω skype και τηλεφωνικά βγήκαν ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Πάλης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και η δικηγόρος του αθλητή.

Η συζήτηση ωστόσο πήρε διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενε η Κατερίνα Καραβάτου. Η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στις δυο πλευρές (του Πιλίδη και της Ομοσπονδίας), με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν.

Μερικές δηλώσεις μάλιστα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας έκαναν τον Γιωρίκα Πιλίδη να γίνει έξαλλος και να ξεκινήσει να φωνάζει στον αέρα της εκπομπής.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο», είπε οργισμένος και επικράτησε μεγάλη σύγχυση.

Η παρουσιάστρια που προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει την κατάσταση έκλεισε τις γραμμές και πήρε στο πλευρό του Πιλίδη για να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, ο Γιωρίκας μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του από την ένταση και την αδικία που ένιωθε ξέσπασε σε κλάματα.

Το σοκαριστικό περιστατικό με τον Πιλίδη στον αέρα της εκπομπής Τι λες Τώρα

«Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία! Προσπαθούν να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 1/5 ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, τονίζοντας μάλιστα πως δέχεται πόλεμο, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για τις δυσκολίες της οικογένειάς του.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία», κατέληξε.