Με χρωματιστά διακοσμητικά και φωτογραφίες της στους τοίχους - Βίντεο από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Το βλέπουμε σπάνια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χρωματιστά διακοσμητικά και φωτογραφίες της στους τοίχους - Βίντεο από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Την εργένικη ζωή της απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια. Η παρουσιάστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και πλέον χαίρεται τις εκδρομές με τους φίλους της, ενώ έχει ρίξει αρκετό βάρος και στη δουλειά.

Βέβαια, θέλοντας να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγει να κάθεται περισσότερο στο σπίτι της παρά να παρευρίσκεται σε κοσμικά event όπου είναι μαζεμένες οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Χθες 6/6 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε live με tips για τα μαλλιά, καθισμένη στο σαλόνι του σπιτιού της. Αυτή λοιπόν είναι μια πολύ σπάνια στιγμή που βλέπουμε το εσωτερικό του σπιτιού της, καθώς η Ζέτα δεν θέλει τόσο προσωπικά πράγματα να τα εκθέτει (δείτε βέβαια τον κήπο της).

Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι

Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια; Όλη η αλήθεια αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία

Εδώ και αρκετό καιρό, και πιο συγκεκριμένα λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια όχι απλά να είναι σε σχέση με γνωστό οδοντίατρο αλλά και να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η Ζέτα στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της ελληνικής showbiz ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάτι για την προσωπική της ζωή. Προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός πως όλοι ξέρουν με ποιον είναι. Παρά τα όσα γράφονται λοιπόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την ζωή της δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει τίποτα ποτέ.

Αυτή την φορά, όμως, με τον δικό της τρόπο και λίγο πιο έμμεσα - ίσως - θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που την θέλουν έγκυο δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία με μπικίνι. Η φλατ κοιλίτσα της μιλάει από μόνη της.

Όπως θα μπορέσετε να δείτε κι εσείς στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πολλές είναι οι χιουμοριστικές αναφορές στην εγκυμοσύνη τύπου "γέννησες κιόλας και είσαι φέτες κλπ".