Τεράστιο το τζάκι που έχει - Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

Με μίνιμαλ διακόσμηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστιο το τζάκι που έχει - Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

Μπορεί να μην μιλά αρκετά την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που έχει επικεντρωθεί πιο πολύ από τον καθέναν στην υπόθεση της Πάτρας -δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο που έκανε χθες 10/6- ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η καταξιωμένη δημοσιογράφος μας έχει δείξει και μερικές εικόνες από το σπίτι της, μέσα από μερικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φέτος, για παράδειγμα, μοιράστηκε το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί κάθε χρόνο το σαλόνι της ενώ έχουμε δει ότι υπάρχει και μεγάλο κομψό τζάκι. Η διακόσμηση φαίνεται μίνιμαλ αλλά συνάμα μοντέρνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

undefined

undefined

undefined

Πέταξε τα πουκάμισα η Αγγελική Νικολούλη - Η σπάνια βραδινή έξοδος με κοραλί σύνολο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια το χώρο της τηλεόρασης με εκπομπές, που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία. Οι γνωριμίες της είναι πολλές και γενικότερα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πολλές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η άγνωστη ωστόσο σχέση που έχει με την Αγγελική Νικολούλη είναι κάτι, που δεν ξέρει πολύς κόσμος μιας και οι δύο εργάζονται στον ίδιο χώρο αλλά ασχολούνται με διαφορετικής θεματικής προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση η κάθε μια εκτιμάει και σέβεται το έργο της άλλης και αυτό φάνηκε από το πόσο κοντά ήταν την έκθεση Ποσειδόνια 2022, που παρευρέθηκαν.

Στη συγκεκριμένη βραδιά είδαμε να δίνουν το παρόν πολλές κυρίες από τη showbiz και ανάμεσα σε αυτές, τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελένη Μενεγάκη, που έκανε την εξαίρεση και βγήκε βράδυ, μιας είναι γνωστό ότι δεν το συνηθίζει.

Νικολούλη - Τσιμτσιλή