«Δεν αρνήθηκα αμέσως γιατί...» - Ο λόγος που ο Χάρης Βαρθακούρης απέρριψε το Asia Express

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν αρνήθηκα αμέσως γιατί...» - Ο λόγος που ο Χάρης Βαρθακούρης απέρριψε το Asia Express

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/6 ο κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» πέτυχε τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος απασφάλισε και μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το Asia Express, ενώ εξήγησε και τους λόγους που τον έκαναν να πει το μεγάλο όχι.

Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης

«Τις τελευταίες μέρες πονάω περισσότερο, επειδή σταμάτησα να κάνω τις ασκήσεις μου. Με φροντίζει η Αντελίνα. Όλες τις υποχρεώσεις που μοιραζόμασταν, τον τελευταίο ενάμιση μήνα τις κάνει η γυναίκα μου και την ευχαριστώ και πάρα πολύ γι’ αυτό. Στο Asia Express δεν μπορώ να πάω λόγω των ποδιών.

Η πρόταση μού έγινε σε ανύποπτο χρόνο, αφορούσε εμένα και θα βρίσκαμε παρτενέρ. Έγινε σαφώς μια συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδή. Δεν αρνήθηκα αμέσως διότι έπρεπε να ρωτήσω τον γιατρό μου. Ο γιατρός μού είπε όχι και κατ’ επέκταση είπα κι εγώ όχι», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Κλείνοντας, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Δεν επιδιώκω να επιστρέψω τηλεοπτικά, αλλά ούτε και το αποφεύγω. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στη μουσική. Αν με ενδιαφέρει κάποια τηλεοπτική πρόταση δεν θα την απορρίψω».

Χάρης Βαρθακούρης

Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Από τα πιο αγαπημένα και αξιολάτρευτα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με δύο κορούλες (δείτε εδώ μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχουν συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο τον περισσότερο από τον ελεύθερό τους χρόνο τον περνούν με τα παιδιά τους στο υπέροχο σπίτι τους στην Κηφισιά.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, που η οικογένεια επισκέπτεται την Επίδαυρο, μιας και έχουν εκεί ένα φανταστικό εξοχικό με μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Είναι αναντίρρητα το ησυχαστήριό τους, μιας και πέρα από την απίθανη θέα, έχουν μια τεράστια πισίνα και μεγάλο κήπο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Αντελίνα όσο και ο Χάρης έχουν μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους από μερικές γωνιές του εξοχικού τους και είναι πράγματι αξιοζήλευτο.

Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο