Επικρατούν χλιδή και πολλοί πίνακες - Το πολυτελές οίκημα της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επικρατούν χλιδή και πολλοί πίνακες - Το πολυτελές οίκημα της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη

Η Μαρία Μπακοδήμου δε μπορεί να ξεχαστεί ακόμα και αν επιλέγει να κάνει τα διαλείμματα της και να απέχει από την τηλεόραση. Λίγους μήνες πριν κάνει την επανεμφάνιση της με εκπομπή, περνάει χαλαρές στιγμές με φίλους και σίγουρα μερικές από αυτές θα είναι στο εντυπωσιακό σπίτι της.

Είναι γεγονός, πως διατηρεί ένα πάρα πολύ ωραίο οίκημα στην Εκάλη, όπου και ζει με τους δύο γιους της Νικήτα και Άρη. Φυσικά και τα αγόρια της έχουν μεγαλώσει και απολαμβάνει και άδεια το σπίτι της, το οποίο κατά τα άλλα είναι γεμάτο από πίνακες, μεγάλους καναπέδες και φωτιστικά, που καλύπτουν πολλές γωνίες του σπιτιού.

Το εσωτερικό του σπιτιού της Μαρίας Μπακοδήμου

Μπακοδήμου σπίτι

Μπακοδήμου σπίτι

Μπακοδήμου σπίτι

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι

Σπίτι Μαρίας Μπακοδήμου σπίτι

Σπίτι Μπακοδήμου φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαρίας Μπακοδήμου

Οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τον λόγο), μπορούμε να πούμε πως η σχέση τους έχει... ενηλικιωθεί και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα, με κοινό γνώμονα τους γιους τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή. Και παρότι εκείνοι σπουδάζουν πλέον στο εξωτερικό, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν μαζί παντού και πάντα, φροντίζει ο ένας τον άλλον, με μάρτυρα τον φακό του YOU την περασμένη Τετάρτη, όταν και βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Σε ευχάριστο κλίμα και με το χαμόγελο στα χείλη το πρώην ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, δείχνοντας πως ακόμα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα και σε δηλώσεις τους παραδέχονται πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και κάνουν τακτικά παρέα, αφού ναι μεν στην προσωπική τους ζωή έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν τους απομάκρυνε στα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία συνεννοούνται άψογα.

Μπακοδήμου Αργυρόπουλος

«Η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή»

Παραμένει άγνωστο αν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο, σε βάθος χρόνου όμως ανακάλυψαν τη συνταγή για έναν επιτυχημένο χωρισμό, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό. Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα για το ζευγάρι Μπακοδήμου-Αργυρόπουλου, ειδικά τα πρώτα χρόνια μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια να παραδέχεται: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία. Εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια»