Ολόκληρο ανάκτορο με πισίνα, 2 τζάκια και master room - Το εντυπωσιακό σπίτι που μένει ο Άγγελος Λάτσιος

Μένει μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρο ανάκτορο με πισίνα, 2 τζάκια και master room - Το εντυπωσιακό σπίτι που μένει ο Άγγελος Λάτσιος

Γνωστό εδώ και πολλά χρόνια είναι πως ο Άγγελος Λάτσιος μετά το χωρισμό των γονιών του, Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη, επέλεξε να μείνει με τον πατέρα του. Πατέρα και γιος λοιπόν, μένουν σε μονοκατοικία πολύ εντυπωσιακή η οποία διαθέτει όλα τα κομφόρ. Μην ξεχνάμε πως ο Γιάννης Λάτσιος είναι από τους ισχυρούς άνδρες των media με πολλά χρόνια καριέρας και σκληρής δουλειάς στην πλάτη του.

Πρόκειται λοιπόν για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου. Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία από το οίκημα που μένουν και μπορούσε να διακρίνουμε πόσο εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο είναι.

Μάλιστα, και ο Γιάννης Λάτσιος (δείτε πως είναι σήμερα σε μια σπάνια εμφάνιση) σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις που έχουν κάνει στο προφίλ του στο Instagram μας έχει δείξει φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Φωτογραφίες από το σπίτι Γιαννη και Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος σπίτι

Οι σχέσεις της μητέρας του με την σύντροφό του

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα με τους λουόμενους να βγαίνουν εκτός Αθηνών για λίγες ανάσες δροσιάς. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, που πήγαινε στην Άνδρο ούτως ή άλλως και τους χειμερινούς μήνες - οπότε γιατί να σταματήσει τώρα;

Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα την παρουσιάστρια του MEGA στο λιμάνι της Ραφήνας στο τζιπ της και με συντροφιά τον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν το κρύβει, με δεκάδες στιγμιότυπα στα social να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα Άχλα πλέον έχουν γίνει ο ονειρεμένος προορισμός τους, με τους δυο τους να χαίρονται τον έρωτά τους by the sea και με την ευλογία της... μητέρας, που είναι τρισευτυχισμένη με αυτή την σχέση, στηρίζοντας πάνω απ' όλα τις επιλογές του γιου της στην προσωπική του ζωή.

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό you

Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο καράβι και αναχώρησαν γεμάτοι χαρά και όρεξη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Μενεγάκη Λάτσιος Γαία περιοδικό you

Οικογενειακή υπόθεση!

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν ήταν μόνο η διασκέδαση αλλά και να επιβλέψουν τις εργασίες που ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στο Onar (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο). Στη καρότσα του αγροτικού τής παρουσιάστριας του MEGA βρίσκονταν φορτωμένα φυτά, που προορίζονταν για μεταφύτευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διατηρεί στα Άχλα ο Μάκης Παντζόπουλος - ολόκληρο είναι δομημένο γύρω από την παρθένα φύση, με ελάχιστες επεμβάσεις.

Η Ελένη επιβλέπει αλλά και ασχολείται ενεργά με τις εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο για την ανακαίνισή του, ενώ και ο Άγγελος περνά εκεί τα καλοκαίρια του, βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί.