Έχει ολόκληρο σαλόνι - Με τεράστιο καναπέ και γεμάτη δέντρα η βεράντα της Δούκισσας Νομικού

Εκεί κάθεται και χαλαρώνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έχει ολόκληρο σαλόνι - Με τεράστιο καναπέ και γεμάτη δέντρα η βεράντα της Δούκισσας Νομικού

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στα δυο της παιδάκια αλλά και στον ρόλο της μαμάς. Η όμορφη παρουσιάστρια περνάει πολλές ώρες στο σπίτι της, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και εμείς μπορούμε άνετα να μαντέψουμε ποια είναι η αγαπημένη της γωνία (δείτε εδώ φωτογραφίες από όλο το διώροφο).

Η Δούκισσα Νομικού διατηρεί παράλληλα κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Δούκισσα δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο κάθεται και χαλαρώνει στην βεράντα του σπιτιού της, η οποία ομολογουμένως είναι τεράστια, με δέντρα γύρω γύρω και έναν τεράστιο καναπέ γεμάτα μαξιλάρια.

Φωτογραφία από την βεράντα της Δούκισσας Νομικού

Φωτογραφία από την βεράντα της Δούκισσας Νομικού

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης όταν είναι ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις αναχωρούν για την Μύκονο, το νησί των ανέμων. Λατρεύουν να φεύγουν από την Αθήνα για λίγες ημέρες, απολαμβάνοντας την ηρεμία και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τη θάλασσα.

Στο νησί έχουν το δικό τους σπίτι για αυτό άλλωστε πηγαίνουν πιο συχνά. Μάλιστα, το σπίτι είναι αξιοζήλευτο, αφού μοιάζει με πεντάστερο ξενοδοχείο και έχει όλα τα κομφόρ.

Η θέα από την αυλή τους είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Επίσης, το σπίτι διαθέτει τεράστια πισίνα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.