«Με προβληματίζει...» - Απογοητευμένη η Παλιοσπύρου με το σκηνικό στα Mad Vma 2022 και την παραγωγή

Το αιχμηρό μήνυμα στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με προβληματίζει...» - Απογοητευμένη η Παλιοσπύρου με το σκηνικό στα Mad Vma 2022 και την παραγωγή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρευρέθηκε στη χθεσινή απονομή των MadVMA 2022 και ήταν εκείνη που επρόκειτο να βραβεύσει την καλύτερη μπαλάντα, βραβείο το οποίο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. Ενόσω βρίσκονταν και οι δύο στη σκηνή, ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί η βράβευση

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και δημιουργήθηκαν σοβαρά θέματα στην ροή του γυρίσματος. Μετά τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία όλοι -παρευρισκόμενοι και μη- τα καταδίκασαν και τα σχολίασαν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ούσα παρούσα στο βίαιο σκηνικό, το οποίο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξέφρασε, έτσι, την θλίψη της για τα χθεσινά γεγονότα αλλά και για τον τρόπο που τα αντιμετώπισε η παραγωγή.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσε γιατί έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της πως δεν αντέδρασε ως όφειλε δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια "πρότυπα". Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το σκηνικό στα MadVma 2022

Ανάρτηση Παλιοσπύρου για σκηνικό MadVma 2022

''Θεώρησα ότι η παραγωγή έχει λάβει μέτρα, έπεσα έξω...'': Καταιγιστική η Παλιοσπύρου για το ξύλο στα MAD VMA

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη λήξη των MAD VMA και της απέσπασε δηλώσεις για τα όσα έκτροπα έγιναν με το ξύλο μεταξύ Snik και Light. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 23/6 την ακούσαμε να μιλάει για το πως έζησε αυτή την εμπειρία, για την ψυχολογική κατάσταση της Παπαρίζου που ήταν να βραβευτεί εκείνη την ώρα, αλλά δήλωσε και την απογοήτευσή της για την παραγωγή των βραβείων που δεν κατάφερε να περιφρουρήσει τη διαδικασία.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν πάνω στη σκηνή με σκοπό να βραβέψει την Παπαρίζου, όταν ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δύο τράπερς με τον Light να επιτίθεται εκ νέου με γροθιές προς τον Snik. Η ίδια προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε έξαλλη από τη σκηνή, τρέχοντας προς το καμαρίνι της.

«Είμαι άτυχη μάλλον δεν ξέρω τι γίνεται, δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου αυτά είναι πολύ
κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή όχι δε φοβήθηκα, πάγωσα λίγο και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη, να πω και εγώ κάτι από το μικρόφωνο από τη στιγμή που το κρατούσα, να πω ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, να έχουμε ψυχραιμία, δυστυχώς όμως τα πράγματα ξέφυγαν.

Για την Παπαρίζου και την αντίδρασή της δήλωσε:

«Απλά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα και ένα φιλί, ήθελα να την ακολουθήσω στο καμαρίνι της γιατί φοβόταν γενικά για το κλίμα εκεί, ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη».

Τέλος δεν παρέλειψε να εkφράσει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι διοργανωτές το σκηνικό:

«Απ' ότι έχω καταλάβει ανάμεσα σε κάποιους καλλιτέχνες της τραπ υπάρχει κάποια σύγκρουση και ήρθαν εδώ να λύσουν τις διαφορές τους. Δε σκέφτηκα τη δεύτερη φορά να μην ανέβω να βραβεύσω γιατί θεώρησα ότι η παραγωγή θα έχει λάβει τα μέτρα της για να εμποδίσει να γίνει το οτιδήποτε αλλά δυστυχώς έπεσα έξω».