«Άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν...» - Οι σοκαριστικές περιγραφές της Κορομηλά για τον καβγά στα Mad Vma

Τα είπε ''έξω'' από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν...» - Οι σοκαριστικές περιγραφές της Κορομηλά για τον καβγά στα Mad Vma

Η απονομή των βραβείων Mad 2022 ξεκίνησε με πολύ γιορτινό κλίμα, όμως η γνωστή πλέον συμπλοκή ανάμεσα σε SNIK και Light έμελλε να ανατρέψει όλη τη βραδιά, βάζοντας σε κίνδυνο πολλούς από τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συντελεστές του event.

Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που θα παρέδιδαν βραβείο ήταν και η Ρούλα Κορομήλα, η οποία αποδοκίμασε φανερά το γεγονός και μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη 23/6 από το δελτίο ειδήσεων του mega,δήλωσε πως τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να καταδικάζονται και πως αν κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει από τη βραδιά, θα ήταν οι διαπλεκόμενοι.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τον καβγά στα βραβεία Mad

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές», συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega.

Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό.

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».

Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records μετά τον ασύλληπτο καυγά μεταξύ Snik και Light

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει χαμός στα φετινά βραβεία MAD αλλά ο Snik και ο Light τους διέψευσαν όλους, καθώς τσακώθηκαν όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η τελετή. Μάλιστα τα MAD ανακοίνωσαν ότι δεν θα παίξουν τα act των τραπερ.

Σε όλο αυτό το πνεύμα η δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών, Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.

Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί του Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Panik - MAD VMA