Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Με μια τραγική είδηση ξεκίνησε την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 24/6 το πρωί. Συγκεκριμένα, με το "καλημέρα" έβγαλε στον αέρα τον Δήμο Βερύκιο, όπου ανακοίνωσε το θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη.

Ο Ναύαρχος, έδινε "μάχη" με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα, 4:30 το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που κάνει ακόμη πιο τραγική την είδηση.

Να σημειωθεί πως η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννη Κοντούλης έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα, περίμεναν πως και πως να πάνε το καλοκαίρι στο εξοχικό τους. Πρόσφατα επίσης, γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.

Τεράστια συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της στο Instagram πριν από μερικές ημέρες με φωτογραφίες από το γάμο τους. Η λεζάντα της ανατριχιάζει...

Όλες οι λεπτομέρειες για το θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Το love story τους

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της.

Όσον αφορά τα παιδιά τους και το γιο του άντρα της: «Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο».

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».